چرا عزیزمن چرا لازمههع . وا بچه ها شما مگ عقد کردین و یادتون نیس قشنگ براتون میخونه ک حق طلاق میخاین یا نع تو سند باید ثبت بشه قبل از عقد هم ثبت میشه حالا بعضیا بعدن ب هر دلیلی و هر شرطی بعد ازدواج این و ثبت میکنن ولی اصلا قبل خطبه عقد هست و تو سند هم درج میشود
من نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارند اطلاعات غلط به ملت بدهند حق طلاق و حق خروج از کشور حق حضانت فرزند باید در سندی بچز سند ازدواج تنظیم بشه درسته که سند ازدواج سند رسمی محسوب میشه اما بجز شروطی که داخلش هست و حق تعیین مسکن و حق اجازه کار و ادامه تحصیل که میشه در اون اضافه کرد سایر حقوق باید به موجب سند رسمی دیگه ای باشه وگرنه امکان استفاده ازش یرای زوجه نیست
نه من اشتباه کردم حق طلاقو نگرفتم باید موقع خواستگاری بگی حق طلاق میخوام اکثر آقایون هم قبول نمیکنن اگه مجردی حتما حق طلاقتو بگیر مهریه زیاد تعیین نکن ولی حق طلاقتو حتما بگیر
وقتی تو زندگیمون با همسرمون خوشبخت نباشیم اینجور چیزا به چه دردی میخوره من همسرم عاشقونه دوسش دارمو میپرستمش ولی اگه یروز قرار باشه از هم جدا باشیم یا بفهمم دیگه جایی تو زندگیشو قلبش ندارم پس کاملا توافقی میریم محضر جدا میشیم دیگه