شوهره من انقد مغرورو لجبازو خودخواهه که اگه من یبار حتی به شوخیم این حرفو بزنم سه سوت نشده طلاق میده اخلاقشو میشناسم ولی خب واقعا تا حالا به اینجور چیزا فکر نکردم مهریه و طلاقو حق طلاقو اینا مشکلات تو زندگی بیشتر ازینجور چیزاش دق دقه من تو زندگی یچیز دیگست☹
کار درستی میکنی ولی مهریه ت کمه ۱۱۰ تا بگیر با حق طلاق
مهريه به هيچ دردي نميخوره
بنظر من اصلا خوشايند نيست
فقط در يه صورت كاربرد داره اينكه خدايي نكرده شوهر بميره و خانوادش طلب ارثيه كنن از خونه زندگي پسرشون اونوقت در صورت داشتن مهريه اول بايد مهريه خانم رو بدن بعد تقسيم ارث
اينم از قوانين مسخره مملكت
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
قبل از خطبه عقد شما نميتوني حق طلاق بگيري! اول بايد عقد جاري بسه كه بعدش بهت حق فسخش رو بدن! مثل ح ...
شما چ سالی ازدواج کردی؟ عزیزجانم من ۵ ماه پیش عقد کردم قبل خطبه ازم پرسید حق طلاق میخای ک تو سندت ثبت کنم ک امضا کنید یا نه. حتی تو کلاسای عقد هم راجبش توضیح دادن و...
بابام و داداشام دعوتش کردن تو دفترشون قبل عقد و گفتن اگه میخوایش حق طلاق و حق کار رو بهش بده و 514 تا سکه براش بنداز اینم قبول کرد. داداشام بهش گفته بودن اگه قبول نکنی ما نمیتونیم بدیمش به تو. البته من نمیدونستم که اینکار رو کردن بعد از عقد فهمیدم. تو عقد دیدم به صورت خودکار خودش گفت که میخوام اینا باشه. تو دلم گفتم ای ول چه متمدن. بعدا فهمیدم کار بابا و داداشام بوده