2777
2789

با سلام 

جزو شرایط ضمن عقد میتونید درخواست کنید 

در دفتر اسناد رسمی هم میتونید انجام بدین

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
پس لازم نیس تو سند ازدواج چیزی نوشت 

چرا عزیزمن چرا لازمههع . وا بچه ها شما مگ عقد کردین و یادتون نیس قشنگ براتون میخونه ک حق طلاق میخاین یا نع تو سند باید ثبت بشه قبل از عقد هم ثبت میشه حالا بعضیا بعدن ب هر دلیلی و هر شرطی بعد ازدواج این و ثبت میکنن ولی اصلا قبل خطبه عقد هست و تو سند هم درج میشود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارند اطلاعات غلط به ملت بدهند حق طلاق و حق خروج از کشور حق حضانت فرزند باید در سندی بچز سند ازدواج تنظیم بشه درسته که سند ازدواج سند رسمی محسوب میشه اما بجز شروطی که داخلش هست و حق تعیین مسکن  و حق اجازه کار و ادامه تحصیل که میشه در اون اضافه کرد سایر حقوق باید به موجب سند رسمی دیگه ای باشه وگرنه امکان استفاده ازش یرای زوجه نیست 

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
شماها حق طلاق با خودتونه؟

نه من اشتباه کردم حق طلاقو نگرفتم باید موقع خواستگاری بگی حق طلاق میخوام اکثر آقایون هم قبول نمیکنن اگه مجردی حتما حق طلاقتو بگیر مهریه زیاد تعیین نکن ولی حق طلاقتو حتما بگیر

نه من اشتباه کردم حق طلاقو نگرفتم باید موقع خواستگاری بگی حق طلاق میخوام اکثر آقایون هم قبول نمیکنن ...

منم اینکارو میخوام بکنم. مهریه ۳۰ ۴۰ تا ولی حق طلاق بگیرم 

وقتی تو زندگیمون با همسرمون خوشبخت نباشیم اینجور چیزا به چه دردی میخوره من همسرم عاشقونه دوسش دارمو میپرستمش ولی اگه یروز قرار باشه از هم جدا باشیم یا بفهمم دیگه جایی تو زندگیشو قلبش ندارم پس کاملا توافقی میریم محضر جدا میشیم دیگه 

دیگه حق طلاق چیه☹☹

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
قبل ازدواج ثبت میشه😒

قبل از ازدواج وكالت طلاق براي كدوم ازدواجو ميخواي بگيري؟؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.