2777
2789
عنوان

عروسی

418 بازدید | 33 پست

دوستان سلام‌لطفا بگین اگ برگردین به عقب چیکار میکنین واس عروسیتون و چه چیزایی به دلتون موند؟؟؟و همچنین از چه کاری تو عروسی پشیمونین!من عروسیم نزدیکه دلم‌نمیخواد چیزی تو دلم بمونه و بگم کاش فلان کارو میکردم لطفا جواب بدین عزیزان

🦋🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باخانواده شوهرمدارانمیکردم. آخه واسه عروسیم خریدنکردم دسته گل ساده گرفتم اصلا عروسی رو خانواده خودم گرفتن خیلی جاها کوتاه اومدم فکرکردم لیاقت دارن

من اتلیه خوب نرفتم .عکساوفیلمام جالب نیست ساده سادست.تانگوهم نرقصیدم بخاطرشون ناراحتم

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  

هیچ چیزی رو دلم نمونده فقط یک کار شاید بدی که انجام دادم با همه دوست اشنا عکس گرفتیم بدون حجاب😑

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 
من اتلیه خوب نرفتم .عکساوفیلمام جالب نیست ساده سادست.تانگوهم نرقصیدم بخاطرشون ناراحتم

تازه کلایادمون رفت بابامومامانم ایناعکس بندازیم

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن