2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 33 پست
چرا شکوندیش؟😟

اووووف کدوموبگم آخه😑13سال پیش عروسی کردم.اونموقع مثل الان نبودکه لباس عروسوازقبل بیاری خونه بمونه همون روزعروسی ظهرش بایدمیرفتی لباس روتحویل میگرفتی.شوهرم لباسواوردتوآرایشگاه من نگاه نکردم وقتی اوندم بپوشم دیدم عه این که لباس من نیس من لباس آک رزرو کرده بودم یه لباس کهنه وپاره بهم دادن من پیرهن رزرو کردم بهم تاپ ودامن داده بودن اونموقع هالباس عروس تاپ ودامن هم مدبود.شوهرموفرستادم رفت دنبال لباسم میگفت همه مغازه هابازکردن جز اون مزون انگارفهمیده بودچه غلطی کرده من ازساعت 1آماده بودتا7عصرمنتظرلباس شوهرمم بالباس دامادی توپاساژ منتظرکه بیان لباس خودموبگیره ازشون نشدکه نشدهمون لباسوپوشیدم کلی گریه کردم آرایشم بهم ریخت به خاطرلباس وقت آتلیه روازدست دادیم اومدیم تالارنصف مهمونارفته بودن اصلایه وضعی بودکه نگم برات.توکاروان عروسی یکی جلوی ماشین عروس ترمزکردیهوماسرعتمون زیادبودشوهرم ترمزگرفت سرم محکم خوردبه شیشه بدبیاری پشت سرهم نازل میشدواسمون.فیلمبردارمون که هیچی خودش نیومددخترشوفرستاده بودگفت مریضم دخترمم کارش خوبه همه جاروگرفته بود به جزما 😭یعنی نگاه میکردی سرگیجه میگرفتی ازدیدن در ودیوار.خداروشکرتموم شدرفت.هروقت نگاه میکردم گریه میکردم آخرشم گفتم چراخودموعذاب میدم شکوندم رفت پی کارش😏تنهاخاطره خوشم ارعروسیم داشتن همسرمه که همه کمبودهاروبرام جبران کرده خداروشکرکه حداقل این یکی اشکمودرنیورد😊

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اووووف کدوموبگم آخه😑13سال پیش عروسی کردم.اونموقع مثل الان نبودکه لباس عروسوازقبل بیاری خونه بمونه ه ...

آخی عزیزم😢 چقدر بد بوده شرایطت...فک میکردم بخاطر اینکه دعوایی چیزی شده بوده ناراحتی اما اینطور که تو گفتی خیلی بدبیاری بوده برات..بهت حق میدم

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
اووووف کدوموبگم آخه😑13سال پیش عروسی کردم.اونموقع مثل الان نبودکه لباس عروسوازقبل بیاری خونه بمونه ه ...

نمیدونم ولی خاک تو سرش 5 سال پیش 160 تومن پولش شد

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم