2777
2789
عنوان

شوهر فضول

379 بازدید | 24 پست

بچه ها شوهر من فضوله بعضی وقتا با گوشیم کار میکنه خلاصه همه جای گوشیمو برانداز میکنه خواستم بدونم اگه رمز ورود ب نی نی سایتمو نداشته باشه میتونه تاپیک هامو بخونه؟؟  

و خدایی که بشدت کافیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ميتونه 

اسمشونمیدونه اول شمارع بعدرمزورودبعدمهم ترین چیزاسم هس فک نکنم مگه اینکه خودش عضونی نی سایت باشه 😂

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اگه منو به خاطر بشپار روبزنی بیشتر از یک هفته م نیای تو سایت وارد بشی کاربریت سیو شده و اصلا رمز و آ ...

میتونم بخاطر بسپاری رو عوض کنم ک بخاطر نسپاره🙄🙄🙄🙄🙄🙄چی گفتم اصلا

و خدایی که بشدت کافیست❤
اسمشونمیدونه اول شمارع بعدرمزورودبعدمهم ترین چیزاسم هس فک نکنم مگه اینکه خودش عضونی نی سایت باشه 😂

خودش عضو باشه میتونه تاپیکامو بخونه؟؟؟؟؟

و خدایی که بشدت کافیست❤

رمز گوشیت رو اثر انگشت بذار.

گوشی وسیله شخصی هست درست مثل مسواک و حوله .

مثل یخچال خونه نیست که هر کسی بری سر گوشی دیگری.

درسته زن و شوهرین ولی حریم خصوصی هم باید رعایت بشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد