2777
2789
حداقل مودب هستیم نه مثل شما که از بچه هام بدترین

اینجا سایتی هست که برای مسائل زنانه هست جای مناسبی برای کسایی که سنشون پایینه نیست.اگه میخوای شما هم ادبت مثل ما نشه نباید اینجا باشید.خود دانی.

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینجا سایتی هست که برای مسائل زنانه هست جای مناسبی برای کسایی که سنشون پایینه نیست.اگه میخوای شما هم ...

من ادبم تغییر نمیکنه هیچ ممنوعیت سنی هم نیست برای عضویت

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
واسه اینکه خندوندمتم باید بهم بگی دیوونه😤😤 یه تاپیکی چیزی بزنید حوصلم سر رفت

😁😁😁😁

خووب گفتي خداييش ولي بعضياشون رو مثل اينكه سرپا هم بايد بگيري 

بعضياشونم تا ناراحت ميشن تاپيك ميزنن يار جمع كنن دهنت سرويسه خواهر

امشب حس تاپيك نيست اصن😣

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اوه بیخیال بابا😂😂

😅

چيكار ميكني حالا 

شامت چيه؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

میخوام بخوابم خستم😴😴😴 شام🤔🤔یادم انداختی شام نخوردم😂😂

باريكلااا 

خوب شد گفتم از گشنگي ميمردي ك

نه بابا خسته تر از این حرفام😫😫

چيكار كردي مگه 

منم ساعت ٤ رسيدم خونه تا ٧.٨ دراز كشيده بودم خسته بودم

به زور پاشدم شام حاضر كردم😣

چيكار كردي مگه  منم ساعت ٤ رسيدم خونه تا ٧.٨ دراز كشيده بودم خسته بودم به زور پاشدم شام حاضر ...

هفت رفتم بیمارستان تا یک،بعد رفتم خونه ناهار خوردم بعد رفتم بیرون یه جا کار داشتم بعد با دوستام رفتیم کافه بعد نزدیکای هشت اومدم خونه ولو شدم😂

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
الان حوصله ندارم وگرنه برات مینوشتم

میشه بگی ممنونت میشم بخدا😚از ساعت یک ظهر درس خوندم تا یه ساعت پیش ذهنم دیگه ب انشا کشش نمیده بنویسم

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
همینکه لازم نیست سرپا بگیریمشون خداروشکر😂😂

وقتی از زندگی کسی از مشکلات کسی ازذهن کسی خبر نداری هیچوقت قضاوتش نکن ما ک سنمون از شما کمتره تو تاپیک هایی ک مربوط ب ما نیست یا دوست نداریم اصلا نمیریم ولی شمایی ک ادعای بزرگ بودن داری ادب و شعورت خیلی پایین تر از ماست،حرفتون توهین و مسخره بود...

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
هفت رفتم بیمارستان تا یک،بعد رفتم خونه ناهار خوردم بعد رفتم بیرون یه جا کار داشتم بعد با دوستام رفتی ...

خستههه نباشي😘😘