پرنسس_درد مدیر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2232 عنوان انشا | مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 46 پست باید بنویسم در مورد اذان نفری یه خط بگین ممنون میشم😍😕 تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست... 1398/07/15 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11495 حداقل مودب هستیم نه مثل شما که از بچه هام بدترین اینجا سایتی هست که برای مسائل زنانه هست جای مناسبی برای کسایی که سنشون پایینه نیست.اگه میخوای شما هم ادبت مثل ما نشه نباید اینجا باشید.خود دانی. ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11495 😂😂😂😂😂😂 ديوونه خندم گرفت يهو واسه اینکه خندوندمتم باید بهم بگی دیوونه😤😤یه تاپیکی چیزی بزنید حوصلم سر رفت ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
عشقولم عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 3158 اینجا سایتی هست که برای مسائل زنانه هست جای مناسبی برای کسایی که سنشون پایینه نیست.اگه میخوای شما هم ... من ادبم تغییر نمیکنه هیچ ممنوعیت سنی هم نیست برای عضویت 😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123761 واسه اینکه خندوندمتم باید بهم بگی دیوونه😤😤 یه تاپیکی چیزی بزنید حوصلم سر رفت 😁😁😁😁خووب گفتي خداييش ولي بعضياشون رو مثل اينكه سرپا هم بايد بگيري بعضياشونم تا ناراحت ميشن تاپيك ميزنن يار جمع كنن دهنت سرويسه خواهرامشب حس تاپيك نيست اصن😣 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11495 من ادبم تغییر نمیکنه هیچ ممنوعیت سنی هم نیست برای عضویت خودت میدونی من وظیفم بود خواهرانه بهت بگم. ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11495 😁😁😁😁 خووب گفتي خداييش ولي بعضياشون رو مثل اينكه سرپا هم بايد بگيري بعضياشونم تا ناراحت م ... اوه بیخیال بابا😂😂 ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123761 اوه بیخیال بابا😂😂 😅چيكار ميكني حالا شامت چيه؟ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11495 😅 چيكار ميكني حالا شامت چيه؟ میخوام بخوابم خستم😴😴😴شام🤔🤔یادم انداختی شام نخوردم😂😂 ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123761 میخوام بخوابم خستم😴😴😴 شام🤔🤔یادم انداختی شام نخوردم😂😂 باريكلااا خوب شد گفتم از گشنگي ميمردي ك خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11495 باريكلااا خوب شد گفتم از گشنگي ميمردي ك نه بابا خسته تر از این حرفام😫😫 ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123761 نه بابا خسته تر از این حرفام😫😫 چيكار كردي مگه منم ساعت ٤ رسيدم خونه تا ٧.٨ دراز كشيده بودم خسته بودمبه زور پاشدم شام حاضر كردم😣 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11495 چيكار كردي مگه منم ساعت ٤ رسيدم خونه تا ٧.٨ دراز كشيده بودم خسته بودم به زور پاشدم شام حاضر ... هفت رفتم بیمارستان تا یک،بعد رفتم خونه ناهار خوردم بعد رفتم بیرون یه جا کار داشتم بعد با دوستام رفتیم کافه بعد نزدیکای هشت اومدم خونه ولو شدم😂 ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
پرنسس_درد مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2232 الان حوصله ندارم وگرنه برات مینوشتم میشه بگی ممنونت میشم بخدا😚از ساعت یک ظهر درس خوندم تا یه ساعت پیش ذهنم دیگه ب انشا کشش نمیده بنویسم تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
پرنسس_درد مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2232 همینکه لازم نیست سرپا بگیریمشون خداروشکر😂😂 وقتی از زندگی کسی از مشکلات کسی ازذهن کسی خبر نداری هیچوقت قضاوتش نکن ما ک سنمون از شما کمتره تو تاپیک هایی ک مربوط ب ما نیست یا دوست نداریم اصلا نمیریم ولی شمایی ک ادعای بزرگ بودن داری ادب و شعورت خیلی پایین تر از ماست،حرفتون توهین و مسخره بود... تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123761 هفت رفتم بیمارستان تا یک،بعد رفتم خونه ناهار خوردم بعد رفتم بیرون یه جا کار داشتم بعد با دوستام رفتی ... خستههه نباشي😘😘 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤