2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 51 پست
ببخشید میپرسم بازم. اون دوستش به شما نظرری چیزی نداره؟ جور خاصی به شما نگاه نمیکنه؟ یا همسر شما نمیخ ...

خیلی هیزه هی نگام میکنه شوهرم میگه اون چشم پاکه منظور خاصی نداره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش اینارو شوهرم میدید و سرعقل میومد هر روز به هم میزنگن خوبه حالا خونه هامون کنار همه هر روزم دلتنگ ...

خب برو اینا رو نشون ش بده بگو ببین مردم هم مثل من فک میکنن کارتون عجیبه و هر کی ببینه میگه شماها گی هستید 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
کاش اینارو شوهرم میدید و سرعقل میومد هر روز به هم میزنگن خوبه حالا خونه هامون کنار همه هر روزم دلتنگ ...

تو هم به یه دوستت ابراز علاقه کن. اس بده قربونت برم فدات شم دلم واست یه ذررررره شده عششششقم درد و بلات بخوره فرق سرم آاااااااجی ججججوووونم ماچ بوس وای جووووون جیگرررره ااااجی،کی بشه ببینمت.بعدشم بگو بیاد خونتون هی بوسش کن بغلش کن. شوهرت جرات داره اعتراض کنه. نکنیاااا طلاقت میده😅

حالا بگید رفتارم درسته ؟ حق دارم بهش گیر دم بگم نرو باهاش. همسر این پسره هم خیلی ناراحته اونم پیامارو دیده خیلی به هم ریخته حتی رابه ما دوتا باهم خراب شده نمیاد خونه ما بخاطر شوهرم میگه نمیخام رفت و امد کنیم بلکه شوهرم دست بکشه از شوهر تو. 

خب برو اینا رو نشون ش بده بگو ببین مردم هم مثل من فک میکنن کارتون عجیبه و هر کی ببینه میگه شماها گی ...

اگه بفهمه خیلی بد میشه الانم با هم قهریم سر همین پسره دیشب سرم داد زد باورم نمیشه همون پسریه که خیلی دوسم داشت و باهاش احساس خوشبختی میکردم

خواهر برادر نداره شوهرت؟ برو به خانوادش بگو اینجوریه یه خورده از رفتارش خجالت بکشه  

چرا داره اما از شانس بدم اونا حسودن خوشالم میشن رابطمون خراب شه از همه جا میخورم دیگه

اگه بفهمه خیلی بد میشه الانم با هم قهریم سر همین پسره دیشب سرم داد زد باورم نمیشه همون پسریه که خیلی ...

باید یه نقشه خفن بکشی پسره رو از زندگیتون بندازید بیرون 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
تو هم به یه دوستت ابراز علاقه کن. اس بده قربونت برم فدات شم دلم واست یه ذررررره شده عششششقم درد و بل ...

عزیزم فکر میکنی شوهرم بدش میاد؟ میگه گلم تو با دوستات خوش باش من خوشال میشم تو چرا انقد حسودی میکنی من مگه برات کم میزارم آخه؟؟ اما دست خودم نیس بعضی وقتا واقعا نمیتونم این پسره رو تحمل کنم واقعا ما در هیچ مورد دیگه یی مشکل نداریم اما رو این پسره حساسیت داره میگه تا اخر عمر با منه قبول کن مجبوری منم چون زندگیمو دوس دارم یه پسر ۴ ماهه دارم نمیخام بخاطر این پسر مزاحم زندگیم خراب شه

باید یه نقشه خفن بکشی پسره رو از زندگیتون بندازید بیرون 

الان که دارم می تایپم تپش قلب دارم بهش گفتم بمیرم راحت میشی قلبم درد میکنه از رفتارات برگشت گف با دوستم نباس بگردم بلکه خانوم قلبش درد نگیره.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز