2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 51 پست
نزدیک باشه من و همسایم هم خونمون دیوار به دیواره اما دخالت نمیکنیم اصلا همو نمیشناسیم

اخ اینا دوستن ۱۵ ساله میگه اینا همسایه نیستن فقط رفیقیم باید دوسشون داشته باشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من اینا هر2شون یه فانتزی، چیزی دارن به احتمال زیاد اون دوستش احساسات زنونه داره البته میتونه ...

اره خیلی به علاقه دارن تا حدی که وقتی من حرفی از اون پسره میزنم باهام قهر میکنه بهش یه بار گفتم شما قی هستین گف درست حرف بزن من نماز میخونم بهم تهمت نزن گفتم پس چرا بغلت میکنه و می بوسدت 

به نظر من اینا هر2شون یه فانتزی، چیزی دارن به احتمال زیاد اون دوستش احساسات زنونه داره البته میتونه ...

هی دوستش مینویسه تو پیام که دوستت دارم دلم تنگه برات.  اینم مینویسه منم تنگم خیلی میخوامت اخر حرفاشونم میگن داداشی نمیدونم شک دارم از یه ورم گناهه تهمت بزنم بش

گی درسته نه قی احتمالش هم هست نمیاد که به تو بگه که

اخه هردوشون با ایمانن نماز و روزه خیلی مهمه براشون برا همین نمیتونم دقیق بگم اره هستن یا نه. اگه گی بودن ازدواج نمیکردن که حتی شوهرم همیشه میگه اولویت من تویی و پسرم. واقعا هم همه کار میکنه برام اما ب این پسره خیلی محبت  داره میگه ۱۵ساله دوستیم تو سختیا با هم بودیم با هم خونه ساختیم چرا ازش بدت میاد. بخدا من فقط از رفتارای این پسره بدم میاد وگرنه زنی نیستم که شوهرمو محدود کنم 

هی دوستش مینویسه تو پیام که دوستت دارم دلم تنگه برات.  اینم مینویسه منم تنگم خیلی میخوامت اخر ح ...

سر کاریه؟ اینا را هر زنی ببینه ناراحت میشه. چندشه ‌دیگه .چه معنی میده مرد واسه یه مرد دیگه خودشو لوس کنه🤨 

سر کاریه؟ اینا را هر زنی ببینه ناراحت میشه. چندشه ‌دیگه .چه معنی میده مرد واسه یه مرد دیگه خودشو لوس ...

کاش اینارو شوهرم میدید و سرعقل میومد هر روز به هم میزنگن خوبه حالا خونه هامون کنار همه هر روزم دلتنگن مسخره نیس؟؟؟