2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش دارم حرص میخورم ولی رو خودم نمیارم ک بدتر نشه.. حتی وقتی میره سرویس با خودش میبره گوشیمو😐میگه د ...

وا دیوونست جدا شو

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
همش دارم حرص میخورم ولی رو خودم نمیارم ک بدتر نشه.. حتی وقتی میره سرویس با خودش میبره گوشیمو😐میگه د ...

ببخشیدا ولی چقد لج درآره شوهرت 😐😐😐

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

من همیشه میگم گوشی وسیله شخصیه، و خودم صدتا رمز دارم ک شوهرم نمیتونه دست بزنه ولی گوشی شوهرم همیشه دست منه بیچاره 😂😂😂

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭

شوهرم شکاک نیست،اوایل ازدواج بنا به دلیل بی تجربگی بعضی کارارو میکرد منم حساسیت نشون نمی‌دادم تا تردیدش برطرف بشه،اصلا به لباسم و آرایشم و موهام گیر نمیده،بعضی حساسیتهارو از خانواده اش به ارث برده،چون با این طرز فکرا بزرگ شده.بعضی وقتا اذیت میشم ولی بدی هاشو میزارم رو خوبی هاش.

چرا خب...با کسی در ارتباط نیستم فقط مادر پدرم و ننه باباش...بیرونم که میبره شب میبره که هیچکس توی ماشینو نبینه...سرمم تکون بدم میگه نگاه کردی به یارو...🤣😂

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

اونایی که هنوووز عقد هستیین یا نامزدین و همسرتون شکاک و بد دله.
یکم بهتر فکر کنید و تصمیم عاقلانه و دور از احساس بگیرید.
بعد از ازدواج خیییلی احتمالش کمه که سی بهتر بشه
با این جمله نرید زیر یه سقف که بعد از ازدواج خوب میشه!

خانوادم نمیزارن

خدا صبرت بده عزیزم چی بگم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤