sarvinselin مدیر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 177 عنوان مظلوم بودن | مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 20 پست کیا خیلی مظلوم بودنو الان خوب شدن؟چیکارکردین که خوب شدین؟ 1398/07/15 | 12:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarvinselin مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 177 من در یه زمینه ای با تمرین خودم اعتماد به نفسم خوب شد و در یه زمینه دیگه ای تمرین خودم نتیجه نداد ول ... چه خوب واقعا نتیجه میده من فکر میکردم این روانشناس ها همش چرت وپرت میگن
مهدوی92 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 1820 چه خوب واقعا نتیجه میده من فکر میکردم این روانشناس ها همش چرت وپرت میگن اگه پیش یه روانشناس خوب بری و از همون اول حس خوبی بهش داشته باشی و باهاش راحت باشی و بتونی ارتباط بگیری و پیگیر هم باشی نتیجه میدهمن چندبار رفتم نمیتونستم اونطوری که باید ارتباط بگیرم با روانشناس، ولی این آخری که رفتم و ادامه دادم واقعا عالی بود.
sarvinselin مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 177 خب باید ب دستش بیاری کافیه خودت را باور داشته باشی کتاب های اعتماد بنفس زیاد بخون.هر روز توی اینه با ... اخه من زبونم میگیره توی جمع خانوادگی تامیخوام حرف بزنم همه شروع میکنن به مسخره کردن منم ترجیح میدم یه گوشه ساکت بشینم تا مسخره بشم
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 اخه من زبونم میگیره توی جمع خانوادگی تامیخوام حرف بزنم همه شروع میکنن به مسخره کردن منم ترجیح میدم ی ... عزیزم قبل از صحبت کردن خوب حرفتو توی ذهنت هلاجی کن و مرور کن بعدا ب زبون بیار برای شروع توی اینه با خودت حرف بزن شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
mahiisml عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 1422 منم دقیقا قیافم اینطوریه یعنی جایی هم که میخوام خودمو پررو نشون بدم ولی به قیافم نگاه میکنن اصلا باو ... منم😭اصلا دلم نمیخواد اینجوری باشم ولی نمیشه وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است
sarvinselin مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 177 منم😭اصلا دلم نمیخواد اینجوری باشم ولی نمیشه دقیقاااااا