2777
2789
من در یه زمینه ای با تمرین خودم اعتماد به نفسم خوب شد و در یه زمینه دیگه ای تمرین خودم نتیجه نداد ول ...

چه خوب واقعا نتیجه میده من فکر میکردم این روانشناس ها همش چرت وپرت میگن

چه خوب واقعا نتیجه میده من فکر میکردم این روانشناس ها همش چرت وپرت میگن

اگه پیش یه روانشناس خوب بری و از همون اول حس خوبی بهش داشته باشی و باهاش راحت باشی و بتونی ارتباط بگیری و پیگیر هم باشی نتیجه میده

من چندبار رفتم نمی‌تونستم اونطوری که باید ارتباط بگیرم با روانشناس، ولی این آخری که رفتم و ادامه دادم واقعا عالی بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید ب دستش بیاری کافیه خودت را باور داشته باشی کتاب های اعتماد بنفس زیاد بخون.هر روز توی اینه با ...

اخه من زبونم میگیره توی جمع خانوادگی تامیخوام حرف بزنم همه شروع میکنن به مسخره کردن منم ترجیح میدم یه گوشه ساکت بشینم تا مسخره بشم  

اخه من زبونم میگیره توی جمع خانوادگی تامیخوام حرف بزنم همه شروع میکنن به مسخره کردن منم ترجیح میدم ی ...

عزیزم قبل از صحبت کردن خوب حرفتو توی ذهنت هلاجی کن و مرور کن بعدا ب زبون بیار برای شروع توی اینه با خودت حرف بزن 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
منم دقیقا قیافم اینطوریه یعنی جایی هم که میخوام خودمو پررو نشون بدم ولی به قیافم نگاه میکنن اصلا باو ...

منم😭اصلا دلم نمیخواد اینجوری باشم ولی نمیشه

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است