2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مظلوم نیستم اما هر کی قیافمو میبینه میگه چه مظلوم..خیییلی بدم میاد قیافم غلط اندازه کاریشم نمیتونم کنم 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است

من مظلوم بودم ولی ضربه خوردم فهمیدم به هر سختی ای شده باید حرفم رو بزنم و از حقم دفاع کنم. چندبار اولش سخت بود ولی کم کم هم خودم عادت کردم هم بقیه فهمیدن عوض شدم و دیگه نمیتونن مثل قبل باهام رفتار کنن.

همون دیگه من اصلااا اعتمادبه نفس ندارم 

من در یه زمینه ای با تمرین خودم اعتماد به نفسم خوب شد و در یه زمینه دیگه ای تمرین خودم نتیجه نداد ولی رفتم پیش روانشناس نتیجه گرفتم. نه که یه جلسه دوجلسه ها، دوسه ماه مداوم رفتم و پیگیر بودم نتیجه گرفتم واقعا.

من مظلوم نیستم اما هر کی قیافمو میبینه میگه چه مظلوم..خیییلی بدم میاد قیافم غلط اندازه کاریشم نمیتون ...

منم دقیقا قیافم اینطوریه یعنی جایی هم که میخوام خودمو پررو نشون بدم ولی به قیافم نگاه میکنن اصلا باورنمیکنن که من پررو باشم

همون دیگه من اصلااا اعتمادبه نفس ندارم 

خب باید ب دستش بیاری کافیه خودت را باور داشته باشی کتاب های اعتماد بنفس زیاد بخون.هر روز توی اینه با خودت صحبت کن تحسین کن خودت را ماهی یک بار برای خودت هدیه بخر توی سمینار ها و مجالس شرکت کن توی جمع های خانوادگی شرکت کن  

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...