2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست

شاید کروناداشته؟عزیزم خاک سرده فراموش میکنی باید فراموش کنی زندگی بایدجریان داشته باشه .خدا خودش فکر همه رو کرده چقدرجالب که بچت سقط شد شاید خدانمیخواست بی پدر بزرگش کنی خدابهت صبروارامش بده .خودتوسرگرم کن تنهای تو خونه بیشتر فکروخیال وغم سراغت میاد

به نظر من مرگ همسر از مرگ پدر و مادر و فرزند هم سخت تره خدا صبرت بده عزیزم.دیدارتون بهشت باشه😔

خیلی سخته خدانصیب هیچکسی نکنه خواهش پیاممو دید دعا کنه بخوابم بیاد خیلی دلتنگشم

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید کروناداشته؟عزیزم خاک سرده فراموش میکنی باید فراموش کنی زندگی بایدجریان داشته باشه .خدا خودش فکر ...

شوهرم ۷ماهه فوت شده

عزیزم بعضی از جاهای حرفات بوی ایمان میده بعضی جاها بوی کفر ذاری دقیقا روی لبه ی تیغ کفر و ایمان قدم میزنی 

از خدا مرگت رو نخواه و با خودت هر روز تکرار کن که انسان ها با اختیار خودشون به این دنیا نمیان که با اختیار خودشون بخوان بمونند، هر کسی یه قسمتی داره پدر من هم چهار ماه که فوت کرده افسردگی گرفتم تیک عصبی گرفتم رفتم روانشناس و روانپزشک دارو میخورم باید به زندگی برگردی گلم خودت رو آزار نده تو تو مرگ همسرت دخیل نبودی خدا خواسته که ببرتش 

لباس هاشو هم رد کن تو خونه نگهدار هیچی از وسایلش نگه ندار، عکس ها رو هم جمع کن 

خودآزاری نکن با این کارا، خودکشی گناه کبیره ست فکر نکن خودکشی کنی میری پیش شوهرت کسانی که خودکشی می کنند عالم دردناک دیگه ای دارند به گناه نزدیک نشو 

فقط یه عکس ازش روی میزی جایی بزار کاغذ دیواری نکن خونه رو 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

عزیزم بعضی از جاهای حرفات بوی ایمان میده بعضی جاها بوی کفر ذاری دقیقا روی لبه ی تیغ کفر و ایمان قدم ...

خدارحمت کنه پدرتو گلم عکساش پیشمه ۴تاش شبا اونارو میبینم صفحه گوشیم عکسمونه خبلی سخته

خدارحمت کنه پدرتو گلم عکساش پیشمه ۴تاش شبا اونارو میبینم صفحه گوشیم عکسمونه خبلی سخته

متوجه هستم چی میگی 

ما دو ماه تمام اسیر آی سی یو بیمارستان بودیم

تو نمیدونی من چه صحنه هایی دیدم به خدااااااا

خدا برای دشمنمم نخواد هر روز می رفتیم میدیم رو به مرگه ای خدااااااااا

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

شوهرم ۷ماهه فوت شده

خیلی گریم گرفت 😥😭😭

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

استارتر غسل صبر انجام بده ...روحش شاد انشالله با امام حسین محشور بشع    من بچه کوچیکم که نوزاد بود از دست دادم دیدم جیگرم سوخت بدد دردیه درد دلتنگی  الهی دیگه غم نبینی  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عزیز دلم بخدا اصلا ثانیه ای نمیتونم نبود همسرمو تصور کنم تو واقعا خیلی قوی بودی دمت گرم الهی خدا آرامش بده به دلت و هر ثانیه به خوابت بیاد

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
هیچوقت ازخدا نخواه مرگ شوهرتو بی سایه سربودن خبلی بده من شوهرم پشتیبانم بود انقد خوب بود فکر میکردم ...

چون خوب بوده....ولی من چی بگم که ازدستش دیوونه شدم

خدایا خودت کمک کن