2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست

بمیرم واسه دلت عزیزم😢

تسلیت میگم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا چرا خوبا که لازمه زنها هستن زودتر میمیرن

ولی نا اهلش تا کمرش خم نشه وپیر نشه وخونه هزار نفر رو تو شیشه نکنه زنده میمونه‌.......

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

برای شادی روح همسرت صلوات فرستادم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

عزیزم بنظرم جمع کن برو خونه مادرت،اونجا پیش اونا نمون.خدا بیامرزه شوهرتو،بتو هم صبر و آرامش بده😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

سلام عزیزم خییییلی واست ناراحت شده ایشالا خدا صبرت بده فقط همین...خاهری نوشتی شوهرم ۲۶مرداد فوت کرده این ک میشه چندماه...فک کنم اشتباه تایپی بده

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
سلام عزیزم خییییلی واست ناراحت شده ایشالا خدا صبرت بده فقط همین...خاهری نوشتی شوهرم ۲۶مرداد فوت کرده ...

نه گلم این تاپیک ماه مهره منم دقت کردم تاریخارو

استارتر عزیز بخدا از ته دلم ناراحت شدم تنها دعایی ک میتونم واست بکنم اینه خدا بهت صبر بده

الان حالت چطوره

الان کجایی

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
نه گلم این تاپیک ماه مهره منم دقت کردم تاریخارو استارتر عزیز بخدا از ته دلم ناراحت شدم تنها دعایی ک ...

عهههه مرسی ک گفتییی

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

استاتر عزیزم خوبی الان؟؟؟ حالت چطوره

عزیز دلم حواهر گل و با وفا توروخدا خودتو اینقد اینقد عذاب نده .میدونم کسی که همسرشو از همه ی ادمای د ...

ممنون عزیزدلم 😔😔

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
نه گلم این تاپیک ماه مهره منم دقت کردم تاریخارو استارتر عزیز بخدا از ته دلم ناراحت شدم تنها دعایی ک ...

اللن خونه پدرمم ولی خوب نیستم نبود شوهرم خیلی سخته

من سه سال و دوماهه از مرگ همسرم میگذره.. روز به روز داغ تر میشه غمم.. مگه بمیرم ک یادم بره از عشقم..

خدارحمتش کنه گلم خیلی دردبدیه بهت درخواست دادم دوس داشتی قبول کن

من سه سال و دوماهه از مرگ همسرم میگذره.. روز به روز داغ تر میشه غمم.. مگه بمیرم ک یادم بره از عشقم..

ازدست دادن همسر وپشتیبان بدترین درده