2777
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 33741 بازدید | 239 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیست قلبی تو 37سال😢😢عزیزم ارثی تو خانوادشون هست؟ 

پسردایی من ۲۰سالش بود 😕

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
عزیزم لباساشو بده به فقیر بپوشه واسش ثواب داره این کارا فایده نداره خیلی سخته ولی چیکار میشه کرد خال ...

نمیتونم اصلا لباساش شده همه چیزم

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 

روحش شاد😔🌹

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

لایکم کنید لطفا

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

دلم پوکید...فقط گذر زمان...کم کم باخودت کنار میای..برو خونه بابا ت..تنهایی تو این خونه ک پراز خاطره شوهرته ک نفست بندمیاد..قوی باش دختر...خدا ب اندازه صبرهرکسی امتحانش میکنه به انداره ظرفیتش تو هم ظرفیتشو داشتی شک نکن...چقدر خوب و صبوری ک نعوذبالله با خدا در نیوفتادی و پذیرفتی ک سرنوشتت این بوده...خدا هواسش بهت هست حتما صلاحت اینه...ببین حتی حکمت سقط بچت چی بوده مسلما وقتی بچت سقط شده کلی غصه خوردی ولی نگاه خیر توش بوده...حتما این آزمایش صلاحت بوده هنوز هم صبوری کن یک نوع صبر صبر درمصیبته خودتو با صبوری بخدا ثابت کن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
 دلم پوکید...فقط گذر زمان...کم کم باخودت کنار میای..برو خونه بابا ت..تنهایی تو این خونه ک پراز ...

خیلی سخته مگه خدا چقدرادمو امتحان میکنه من ۳بارخودکشی کردم بعدش اما سررسیدن ونزاشتن 😔😔😔😔زندگیم خیلی بی هدفه وبی انگیزه

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 

خودکشی چرا عزیزمن...تو قوی و محمکی اینجایی ک هستی ته زندگی نیست یه بخشی از زندگیته بخدا همه مشکل دارن درسته مشکل تو خیلی بزرگه ولی خدا بازهم بزرگتر از مشکل توهه تو اول داغ و مصیبتت هیشکی توقع نداره الان پاشی بگی حالم خویه زمان میبره ولی اول از هرچیزی این خودتی ک بایداراده کنی تا خوب شی یه وقتی زمان خوب شدن یکی دوماه یکی چهارماه یکی یکسال بخودت فرصت بده ولی از یه وقتی  به بعد تصمیم بگیر کم کم شروع کنی ب خوب شدن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

عزیزم از تاپیکت خیلی ناراحت شددم خیلی. ان شالله خدا بهت صبر. بده. یکی رو میشناسم ک تو یه تصادف شوهر و بچش رو از دست داد خیلی حالش خراب بود بعد برای اینکه حواس خودشو پرت کنه خودشو چسبوند ب درس و برای مقطع ارشد خوند همزمان یه جا ازموک استحدامی بود ک اونجا رو قبول شد . رفت سر کار. اونجا ی پسر مجرد عاشقش شد. اونم همینطور. الان زندگی جدید شروع کرده بچه دارشده.

واقعا سخته خدابهت صبر بده و انگیزه ادامه

عزیزم از تاپیکت خیلی ناراحت شددم خیلی. ان شالله خدا بهت صبر. بده. یکی رو میشناسم ک تو یه تصادف شوهر ...

خیلی واسه این شخص که گفتی خوشحالم 

خداکنه که این دوستمون هم روزای خوبی درپیش داشته باشه 

هرچند که سختی بزرگی رو پشت سر گذاشتن 

ولی باید امیدوار بود