2777
2789

17 هفته کاملم متاسفانه یکی از دندونام ک پر کرده بودم شکسته و درد میکنه قبلا سطحی پر کرده بودم اما مث اینکه الان به عصب رسیده

دکترم ک گفت مشکلی نداره نامه میدم بهت 

حالا سوالم اینه پیش کدوم دندون پزشک برم ک تو این زمینه کارش خوب باشه؟! 

کسی تجربه ای داره؟کسی پیش دکتر شاه اکبری رفته تو بارداری؟ خودم قبلا دندون عقلمو پیششون جراحی کردم عالی بودن

درمورد قطع عصب اصلی چی کسی چیزی میدونه؟ میخوام اگ بشه عکس نندازم موقت درمان بشه تا بعد زایمانم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖

عزیزم من دکتر رحیم مادرشاهی رفتم تو سجاد 

یعنی انقدر کارش خوب بود که جای کس دیگه ای نمی رم 

دندون من و یه دندان پزشک بی شعور خراب کرد فقط اون تونست درست کنه 

هم باتجربه این هم خونسرد 

آدرسش تو نت بزنی هست

دنیا اونقدرها جدی نیست   

عزیزم از من میشنوی نکن این کارو من خودم دوقلو باردارم و دندونم درد میکرد ک از این سر کننده ها یکم زیادی  زدم و صبحش ب خونریزی کم افتادم رفتم دکتر گفت ب خاطر دندون دردو استفاده  از سر کننده اینجوری شدی

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دکتر رحیم مادرشاهی رفتم تو سجاد  یعنی انقدر کارش خوب بود که جای کس دیگه ای نمی رم&nbs ...

ممنون💖

زمانی ک رفتین پیششون باردار بودین؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان👼هی چرخ بزن در منو دل را بتکان😍این همنفسی چه حس و حالی دارد😉در پیکر من دو قلب دارد ضربان 💖
عزیزم از من میشنوی نکن این کارو من خودم دوقلو باردارم و دندونم درد میکرد ک از این سر کننده ها یکم زی ...

عزبرم دو قلویی  خیلی فرق می کنه 

جفت حساستتره 

ولی خدایی سخته تحمل درد دندون

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ممنون💖 زمانی ک رفتین پیششون باردار بودین؟ 

نه عزیزم ولی ایشون استاد دانشگاه مشهده 

خودت بری  متوجه میشی چقدر مهارت داره 

من هر کیو اونجا دیدم  راضی بوده 

شما خودت برو متوجه میشی

دنیا اونقدرها جدی نیست   
عزیزم از من میشنوی نکن این کارو من خودم دوقلو باردارم و دندونم درد میکرد ک از این سر کننده ها یکم زی ...

میترسم عفونت کنه یا وقتی سه ماهه دوم تموم شد مشکلم حاد بشه والا ته قلبی اصلا راضی نیستم

سلام برو کلینیک شهاب نبش راهنمایی 18 پلاک 103 38474146 38470077 دکتر شاه اکبری جراح ان فکر نکنم ع ...

اره جراح فک و صورتن اما رشته ای بنام دندونپزشک بارداری نیس و خیلی از دندون پزشکا انجام میدن برا همین پرسیدم 😁

مرسی خانومی بابت ادرس💖

نه عزیزم ولی ایشون استاد دانشگاه مشهده  خودت بری  متوجه میشی چقدر مهارت داره  من هر ...

😘😘😘

اره جراح فک و صورتن اما رشته ای بنام دندونپزشک بارداری نیس و خیلی از دندون پزشکا انجام میدن برا همین ...

تو این کلینیک برای بیمارا با شرایط خاص که یکیش همین بارداریه کار می کنن خیالت راحت

مسیولشم خانم دکتر مسنن استاد دانشگاه هستن

تو این کلینیک برای بیمارا با شرایط خاص که یکیش همین بارداریه کار می کنن خیالت راحت مسیولشم خانم دکت ...

چه عالی😍

چه عالی😍

خیلی ببخشید ولی گول کلینیک  و نخوردید منم تو همین کلیلنگ ها هزار بلا سرم اومد 

جالبه وقتی هم اتفاقی میفته اصلا گردن نمی گیرن 

دکتر مادرشاهی  خدا خیرش بده باور کن بهم گفت تا درمانم جواب نده حتی پول ازت نمی گیرم انقدر آدم درستیه 

برو جای یه آدم درست تا این کلیننیک ها

دنیا اونقدرها جدی نیست