2777
2789
عنوان

سریع کمکم کنید

162 بازدید | 17 پست

سلام بچم دوسالشه عفونت گلو داره دکترم بردمش ولی هرکارمیکنم با شیاف و دارو تبش پایین نمیاد چه کنم توروخدابم بگید ایا بجز پاشویه روش دیگه ایم هست ک سریع تب رو بیاره پایین

پیاز قاچ کن بزار گف باش. تو جورابش ینی. زود تبو میندازه.

یه ملافه بکش روش یدونه خیار بزار زیرش. تو اب ولرم نمک بریز پاشویه کن.

کلا ولی پیاز از همه بهتره

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیاف که باید تبشو زود بیاره پایین؟؟

نمیاره دیگه جون ندارم از دیشب تاحالا یه بند نشستم الانم رو پامه دارم تکونش میدم و دستمال خیس میندازم پیشونیشی ولی بازم...

نمیاره دیگه جون ندارم از دیشب تاحالا یه بند نشستم الانم رو پامه دارم تکونش میدم و دستمال خیس میندازم ...

ی شب تا صب داغ داغ بود هرچی دادم استامینوفن صب ایبوپرفن دکتر داد آب رو آتیش بود.اما برا سنش از دکتر داروخانه بپرس چقد بایدبدی بد نباشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

عزیزم زمانی تبش با شیاف پایین نمیاد یعنی عفونت ویروسی هست به انتی بیوتیک جواب نمیده .الان متخصصای اطفال تو بیمارستانای خصوصی هستن بچه رو سریع ببر .تب ادامه پیدا کنه گاهی اوقات باعث التهاب کلیه میشه یا تب روماتیسمی. سنش کمه هیچی سر خود بهش نده .آبمیوه های اسیدی مثله آب پرتقال .لیمو بهش نده بیشتر گلوش میسوزه .آب زیاد بهش بده .سوپ اگر بخوره خیلی خوبه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
نمیاره دیگه جون ندارم از دیشب تاحالا یه بند نشستم الانم رو پامه دارم تکونش میدم و دستمال خیس میندازم ...

چرا؟؟؟ من واسه دخترم شیاف و استامینوفن استفاده میکردم، زود میاورد پایین.

🙂😊
عزیزم زمانی تبش با شیاف پایین نمیاد یعنی عفونت ویروسی هست به انتی بیوتیک جواب نمیده .الان متخصصای اط ...

عفونت ویروسی انتی بیوتیک نیاز نداره؟؟؟

تو این مواقع تب حوری پایین میاد؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز