2821
2789
عنوان

سریع کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 17 پست
عفونت ویروسی انتی بیوتیک نیاز نداره؟؟؟ تو این مواقع تب حوری پایین میاد؟؟؟

هر بدنی و هر مریضی فرق میکنه من پسرم  دقیقا دو سالگی همین جوری شد دکتر بهش انتی بیوتیک وتب بر داد .12 ساعت نگذشت حالش بدتر شد .یه دکتر بهتر بردمش خیلی دعوا کرد گفت کلا تشخیصش اشتباه بوده ذات الریه کرده به خاطر سهل انگاری اون دکتر پسرم بستری شد .برای همین میگم یه دکتر بهتر ببره وقتی تبش پایین نمیاد ببینه مشکل چیه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر بدنی و هر مریضی فرق میکنه من پسرم  دقیقا دو سالگی همین جوری شد دکتر بهش انتی بیوتیک وتب بر د ...

باشه ممنونم تبش فعلا خدازوشکر اومده پایین ..ولی عصر میخام ببرمش دکترش بینم چی میگن... چون یبوست هم داره بچم اموکسی کلاو دادم بهش بدترشد یبوستش رو بدترکرده 

2825
2823
2791
2779
2792