2777
2789
عنوان

خواب عجیب من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست
من دوبار دیگه ام حامله شدم اصن ازینا نداشتم😔

من خواب دیدم با پسر خالم بودم که بچش دختر شد یا اگر خواب ببینی که  خودت خیانت میکنی یا شوهرت یه کاری میکنید که نفعی از شما به کسی میرسه ک خوش حالش میکنه من اینجوری خوندم

موقع خواب،  توی مسیر شبکه های جم نخواب😅😅

ن بابا😆😆😆

انقد چ...س  ناله میکنم از درد ک وقت فیلم ندارم

خیلی احساس خستگی میکنم😦

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باوت نشه تو خاب یه شخص خاص رو دیدیم الان یه حسی ته دلم از خواب نسبت بهش مونده😒😱😱😱😱

من دیدم  یکی همش دنبالمه میخواد بهم تجاوز کنه منم همش فرار میکردم ک اخرش خودم رو از یه حا بلندی انداختم پریدم از خواب  ایت الکرسی بخون  شایدم ترسیدیی هروز قران بزار تو خونت بخونه  و قران بالای سرت بزار اینا خواب های شیطانی میگن هست

همین که یه خواب رو تکراری میبینی خودش نشون میده ناخود آگاهت نگرانه و استرس داری .. ریشه یابی کن چرا این ذهنیت برات پبش اومده .همین سایت هم بی تاثیر نیس. هرخوابی تعبیرش بستگی به خیلی چیز ها داره مثلا چ ساعتی از شب. چندم ماه قمری باشه مثلا بعضی روزها تعبیر نداره بعضی تعبیرش برعکسه . بد ب دلت راه نده . صدقه بنداز قبل خواب چهارقل و‌ایته الکرسی بخون. ضمنا ازین ب بعد خوابت رو. واسه کسی نگو

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
من دیدم  یکی همش دنبالمه میخواد بهم تجاوز کنه منم همش فرار میکردم ک اخرش خودم رو از یه حا بلندی ...

وای جالبش اینه  من خودم میرم درخاست میدم بهشون😱😱😱😱😄😄😄😓😓😓😓

همین که یه خواب رو تکراری میبینی خودش نشون میده ناخود آگاهت نگرانه و استرس داری .. ریشه یابی کن چرا ...

خیلی فکرم مشغوله😥

استرس نی نیمو دارم😔

راستی من قبل خواب ایت الکرسی بخونم

بهیچ عنوان خواب نمیبینم😍😍😍

از این به بعد میخونم مرسی

شاید باوت نشه تو خاب یه شخص خاص رو دیدیم الان یه حسی ته دلم از خواب نسبت بهش مونده😒😱😱😱😱

خیانت در خواب   

سفر یعنی... شب باشه... یهو بزنی به دل جاده... بری یه جای دور... تنها با خودتو یه فلش پر اهنگ...