2777
2789

شغل همسر من خیلی حساسه نمیزاشتم شب بیدار شه دو تا بچه ها رو خودم شبها نگه داشتم البته از سر کار میومد تعویض پوشک تا موقع خواب باهاش بود 

الانم هر جا بحث بچه داریه کلی ازم قدردانی میکنه و به همه میگه که چقدر من مراعاتش رو میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من یک مدت شب بیدار شده بود وااااای من دیوونه شدم واقعا ...دعواش میکردم شوهرم میومد از دستم میگرفت آنقدر راه میبرد تا میخابید

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
سر صداشون بیدار نمی‌کرد همسرتو؟

نمیزاشتم‌کار به گریه و.. برسه تا بچه شروع میکرد به نق زدن سریع بلند میکردم تو بغل تابش میدادم

بچه اولم شبها خیلی عالی بود اصلا گریه شب نداشت عوضش تو روز دمار از روزم درمیاورد

دومی برعکس بود که اونم قلقش دستم بود قبل اینکه به جیغ و گریه شدید برسه ساکتش میکردم

شوهرم کارش سنگینه می‌خوام حداقل شب راحت بخوابه

شوهر من سر دختر اولم تا پنج صبح تو خیابون با ماشین دخترمو میچرخوند تا اروم بشه و یه کمی بخوابه! هفت صبح هم میرفت سرکار

ولی برا دومی اصلااااااا کمک نکرد! با اینکه شغلشو عوض کرده و کار مال خودشه و میتونه تا ظهر بخوابه و سرکار نره اصلا! حقش بود که برم بیدارش کنم و نذارم بخوابه😬

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خخخخخخ بش گفتم حق نداری بچرخی پدرشو درمیارم خخخخ

برا من تو سونو ۳۲ هفته سفالیک بود،ولی رفتم معاینه شکمی ۳۴هفته گفت بریچ شده 🤔،حالا نمیدونم شده یا ن_ولی خیلی ب قفسه سینم فشار میاد دست میزنم یه چیز سفت گرد حرکت میکنه زیر سینم🤔

سر صداشون بیدار نمی‌کرد همسرتو؟

من تازه بچم بیدارشو2ماهشه باباشم خوابیده بودیهوپاشدگف هیییییششششسش منظورس این بودکه برواتاق دیگه هیچ دیگه رفتم یه اتاق دیگه ولی شده شبایی که سراین مسله داشتیم دعوامیکردیم میخوابیدیم بیدارمیشدیم حالمون خوب میشدازهم معذرتخواهی میکردیم

برا من تو سونو ۳۲ هفته سفالیک بود،ولی رفتم معاینه شکمی ۳۴هفته گفت بریچ شده 🤔،حالا نمیدونم شده یا ن_ ...

اون سرش هست مال منم اونجوریه قلنبه میاد بالا زیر سینم  بعد پاهاش تیز پایین ترین نقطه رحمم انگارمیخاد بیاد بیرون  انقد درد داره .پناهمون برخدا