2777
2789
خب اینجوری که بده عادت بدی بچه رو به تو ماشین😭

اخه کولیک داشت فقط تو ماشین اروم میشد

دومی هم کولیک داشت ولی با صدای جاروبرقی آروم میشد! تا نصفه شب جاروبرقیمون روشن😞وای که چه شبایی دست تنها صبح کردم😭

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اون سرش هست مال منم اونجوریه قلنبه میاد بالا زیر سینم  بعد پاهاش تیز پایین ترین نقطه رحمم انگار ...

عزییییزم😍😍قربون کلش برم من،بریچ کامل نیس برا من اخه لگدش پهلو سمت چپم میزنه ،فک کنم مثل اردک خوابیده😂😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزییییزم😍😍قربون کلش برم من،بریچ کامل نیس برا من اخه لگدش پهلو سمت چپم میزنه ،فک کنم مثل اردک خوابی ...

خخخخخخخخ عزیزمم خدا پشت پناه خودتو بچت هرجور صلاحه سلامت دنیا بیاد ....فقط بیاادددد .درد لگن منو بیچاره کرده شب و روز خواب ندارم تو درد نداری 

خخخخخخخخ عزیزمم خدا پشت پناه خودتو بچت هرجور صلاحه سلامت دنیا بیاد ....فقط بیاادددد .درد لگن منو بیچ ...

😍😍😍مرسی گلم همچنین نی نی خوشگلت،اره منم هزار درد دارم از دیشبم رگ ساق پاهام گرفته نمیتونم راه برم, کمردرد ک نگم دیگه،از یه طرفم مامانم عمل سنگ کلیه کرده ۲روزه بالا سر اونم😥

😍😍😍مرسی گلم همچنین نی نی خوشگلت،اره منم هزار درد دارم از دیشبم رگ ساق پاهام گرفته نمیتونم راه برم ...

خدا نگهدارتون باشه این روزام میگذره بجاش یدونه کوچولو میاد بغلمون ک خند هاش بدنیا میرزه

اخه کولیک داشت فقط تو ماشین اروم میشد دومی هم کولیک داشت ولی با صدای جاروبرقی آروم میشد! تا نصفه شب ...

من الان این تایپک رو خوندم عزیزم این دفعه اگه نی نی دار شدی برنامه baby sleep یا baby sleep white noise رو دانلود کن همه صداها رو داره.نی نی من با صدای اتو آروم میشد.

من الان این تایپک رو خوندم عزیزم این دفعه اگه نی نی دار شدی برنامه baby sleep یا baby sleep ...

دانلود کرده بودم ولی اروم نمیشد فقط صدای بلند خود جاروبرقی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞