2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله کم کم عادت میکنهمم همسرم گاهی غرمیزنه ولی ب قول خودش چیزی تودلش نیست صبح کلی بغلش میکنه ببخش بابایی منظوری نداشتم حالا شبافقط میگه خدایااااااا این چشه نازنین بچه چزانمیخوابه گاهی هم میگه غلط کردم  وهمون لحظه چطور دلت میاد میشنوه 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

از وقتی نی نی بدنیا اومده اومدیم تو هال رو تشک قبلا رو تخت میخوابیدیم اجازه نمیدم شوهرم بره تنها بخوابه با اینکه فرداش میده سر کار شبایی که فرداش میره سر کار خودم بیدارم البته اونم بیدار میکنم یکبار اما شبایی که فرداش تعطیله اون باید پاشه چون من مرده میشم دیگه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

مرد هم وظیفشه بچه رو نگه داره تا حداقل خانمش یک ساعتی بتونه بخوابه

ولی شوهر من تخت میگرفت میخوابید منم عمدا از حرصم بچه رو برمیداشتم میبردم دم در اتاق راه میرفتم تا شوهرم بیدار بشه😁

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مردها معمولا تخت میخوابن مردها فقط در تولید مثل خیلی فعالن در نگهداری ازش موجود به وجود امده نقش کم ...

وای گل گفتی😂😂😂😂

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
مردها معمولا تخت میخوابن مردها فقط در تولید مثل خیلی فعالن در نگهداری ازش موجود به وجود امده نقش کم ...

درسته ولی می‌خوام ببینم یعنی در حدیه گریه میکنن که کل خونه رو صدا برمیداره؟😂