2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره .  ولی یه سوال بدور از شوخی کیا موافقن با سن ۳۶ سالگی پسر برا ازدواج ؟ درامد معمولی ‌. خون ...

بستگی داره برای من که زوده ولی پسر قیافش و تیپش خیلی واسم مهمه درامدش مهم نیست چون من دستمو نمیکنم تو جیب اون 😊

بستگی داره برای من که زوده ولی پسر قیافش و تیپش خیلی واسم مهمه درامدش مهم نیست چون من دستمو نمیکنم ت ...

اتفاقا درآمد از همه اونا مهم تره

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

یعنی فقط عاشق اوناییم که گفتن لباس چی بشوشم من تاپیکو که دیدم دقیقن این جمله اومد تو ذهنم بعد فک کردم دیدم واقعن لباس مهمونی ندارم 😂 الانم استرس دارم اگه کسی مهمون کنه چی 

برو پشت پرده خواهر😂😂نذاشتن قند بسابونن بالاسرش بشه شیر شیرین خان

ولی فکر کنم خود شیر خوان با به کاربری دیگه اینجاست داره میخونه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
یعنی فقط عاشق اوناییم که گفتن لباس چی بشوشم من تاپیکو که دیدم دقیقن این جمله اومد تو ذهنم بعد فک کرد ...

وااااای منم ندارن حتما فردا باید برم خرید 

اتفاقا درآمد از همه اونا مهم تره

نمیدونم شاید چون سنم پایینه ولی من میخوام تا وقتی مستقل نشدم ازدواج نکنم که دستم تو جیب خودم باشه دور از جون اگه یه روز بچه دار نشدم یا حالا هر چی نیاد بگه این همه خرج تو کنم و کلی منت بزاره سرم 

ولی فکر کنم خود شیر خوان با به کاربری دیگه اینجاست داره میخونه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

بصورت نامحسوس اومده😂😂وقتی خوندم شیرخان یه ادم سبیلو چاق زومخت اومد تو ذهنم که روی یه تخت لم داده😂😂از این عشق لاتی هااا منظورمه

نمیدونم شاید چون سنم پایینه ولی من میخوام تا وقتی مستقل نشدم ازدواج نکنم که دستم تو جیب خودم باشه دو ...

سنت کمه برا همین بزرگ تر که شدی میفهمی از فکر تا واقعیت فاصله زیاده اما مستقل شدن خیلی خوبه 

بصورت نامحسوس اومده😂😂وقتی خوندم شیرخان یه ادم سبیلو چاق زومخت اومد تو ذهنم که روی یه تخت لم داده😂 ...

منم فیلم هندی یادم اومد از اون سیبیل چماقی ها

سنت کمه برا همین بزرگ تر که شدی میفهمی از فکر تا واقعیت فاصله زیاده اما مستقل شدن خیلی خوبه 

اره من همین که گفتم همیشه به این ک میکنم که میگم باید مستقل شم ولی خب این مسلمه که پول خوشبختی میاره 😊