جینتا مدیر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 عنوان شیر خان ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 33 پست 😂😂😂😂😂 یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده 1398/07/15 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 اره من همین که گفتم همیشه به این ک میکنم که میگم باید مستقل شم ولی خب این مسلمه که پول خوشبختی میاره ... صد در صد تو زندگی مشترک پول نباشه اعصاب خورد میشه دعوا را میوفته عقده ای میشه طرف و خیلی چیزا یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده
mahiaaaa عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 115 صد در صد تو زندگی مشترک پول نباشه اعصاب خورد میشه دعوا را میوفته عقده ای میشه طرف و خیلی چیزا اره مخصوصا اینکه دختره وضعش خوب بایشه پسره بد 😑همشم از بابای دختره بگیرن 😑😑😑
جینتا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 611 به نظر من پسر باید به پله از دختر جلو باشه از لحاظ مالی تا بتونه نیازاشو بر طرف کنه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده