2777
2789
عنوان

همسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 36 پست
وقتی بیرونه و بهش زنگ می‌زنم، می‌پرسم کجایی میگه بیرونم. همین! توضیح اضافه که می‌خوام همین کلمه رو ت ...

جملتو عوض کن ، کی میای خونه ، یا کارت چقدر طول میکشه ، 

منظورم اینه سوالی بپرس ک مستقیم به تو ربط داشته باشه ، و لی این ک کجایی از نظر همسرت به تو ربط نداره،  ولی مثلا الکی میتونی بپرسی  رب لازم داریم کی میای خونه بخری  بیاری، 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی بیرونه و بهش زنگ می‌زنم، می‌پرسم کجایی میگه بیرونم. همین! توضیح اضافه که می‌خوام همین کلمه رو ت ...

مامان منم هميشه اين گله رو از من داشت😅

وقتي ميگفتم بيرون ميگفت عه فكردم تويي😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

دوستش قهوه‌خونه داره. چندین و چندبار روش بوی قلیون گرفته. بهش میگم نرو برات خوب نیست. میگه نمیرم ولی بازم...

اخربن بار بهش گفتم میری دوستتو ببینی باهاش بیرون قرار بذار، نه اونجا که لباسات کلا بوی بد بگیره و ادم نتونه نزدیکت بشه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

اجازه بدین همشو بگم، بعد جوابتونو بدم

مثلا به من میگه برو فلان کلاس، وقتی هزینه‌شو می‌خوام دبه می‌کنه. دوباره هزینه رو میده و میرم کلاس، موقع خریدنش هی میگم مبخرم نمی‌خرم. می‌خرم، نمی‌خرم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

وای مثل دوست پسر منی تو ک چ قد دعوا کرد باهام سر همین یه چمله بیرون میگفت من بدم میاد میگی بیرونم بگو کجاییی میدونم بیرونیی دارم میپرسم کجاییی یعنی کجای بیرونییی چ قد دفوا کردیم خدایی  ب نظرم توام همینجوری بهش بگو

ی مثال از حریم نگه داشتن خونه خودمون میگم ، به جز مامانم ک قدیمی و سنتیه و خیلی بلد نیست ، بقیه خانواده خواهرام هیچ وقت حتی اااگ ساعت ۱۱شب هم باشه زنگ نمیزنن ک کجایی چرا خونه نیومدی و،،،، خواهرم مثلا زنگ میزنه میگ ماکارونی میخوام درست کنم کی میای بخری بیاری ، درصورتی ک من میدونم ماکارونی داریم خونه و هم اینکه ساعت ۱۱شام نمیپزن چون ساعت ۹همه شامشون خوردن ، ولی هیچ وقت مستقیم نمیپرسن  کجایی ، چرا. چی چجور و ،،، خوپم بخوام میگم نخوامم نمیگم ، 

همین چند روز پیش قرار بود بریم برام لوازم کاشت ناخن بخره، گوشواره‌ای ک دوست نداشتم رو فروختم غر زد که داری بهم ضرر می‌زنی، گفتم جبران میشه. فک کن سرمایه گذاری کردی، گفت اعصابمو میریزی بهم. داداشش تصادف کرده بود از صبح تا ساعت یک درگیر کارای دادسرای اون بود. به من گفت بعد از ظهر با مترو بیا بازار. رفتم ولی موقع برگشتن به من گفت منو فقط از کار و زندگیم میندازی

الان هم ب من گفته میرم ماشین داداشمو بیارم؛ ولی نیومده. پیاده برم یه ربع راهه تا خونه داداشس، اونوقت همسرم از نه و بیست‌دقیقه رفته. به احتمال زیاد برده خانواده داداششو با ماشین بذاره ترمینال چون دست داداشش شکسته. من واقعا حق ندارم بدونم؟ 

گاهی اوقات هم اونقدر خوب و مهربون میشه ک میگم وای بر من! چرا تو دلم ازش گله کردم. باهام میگه میخنده. لباس مورد نظرمو می‌خره. چیزی ک میخوامو تهیه میکنه(البته با غر زدن😐😅)

ازم حمایت میکنه. اما گاهی اوقات اونقدر اخلاقش بد میشه ک همه چی رو به کامم زهر میکنه.

تمام. حالا بفرمایید ک مشکل از منه؟ 

مادرش رو خیلی دوست داره، حتی وقتی نفرینش میکنه یا می‌زنه، باز هم دوسش داره. حالا با این کاری ندارم ...

این عیبی نداره مادرشو باید دوست داشته باشه ، اگر نداشته باشه شما باید نگران باشی نسبت بهش چون عادی نیست

جملتو عوض کن ، کی میای خونه ، یا کارت چقدر طول میکشه ،  منظورم اینه سوالی بپرس ک مستقیم به تو ...

خب عزیز مثلا میپرسم کجایی عزیزم؟ می‌خوام چایی دم کنم. میگه بیرونم. کی میای؟ میگه پنج دقیفه دیگه. این پنج دقیقه میشه یه ساعت و این نمیاد

عزیزم شما خیلی راه داری تا یاد بگیری ، فقط صبر داشته باش و امیدوار باش سوهرتم صبور باشه وگرنه ی جاجا ...

نه ببین گلم خودش میگه خیلی دوسم داره و بدون من نمی‌تونه. ولی این اخلاقیاتش ناراحتم میکنه. 

برادر شوهرم جاریمو توی جمع تحویل میگیره دست میندازه دور گردنش. همسر من تا میام کنارش، پا میشه میره اونور