2777
2789
عنوان

همسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 36 پست
خب عزیز مثلا میپرسم کجایی عزیزم؟ می‌خوام چایی دم کنم. میگه بیرونم. کی میای؟ میگه پنج دقیفه دیگه. این ...

خب از الان قضیه وقت شناسی از سمت شوهرت بزار کنار ،  تجربه نشون داده خودتم ک بکشی اینجو . ادما با برنامه نمیشن ، پس توقعت بیار پایین ، عوضش خوبیای دیگ دارن ، اگ از چیزی خوشت بیاد یا حرف و کاری ک قبلا گفتی عوض کنی ، اصلا برخورد  بد نمیکنن باهات ، هر کسی جوریه ، با همسرت همونجور ک او هست کنار بیا ،  همسرتون ادم بابرننامه ای نیست  ، از سرباز خونه هم بدش میاد ، خودتو از چشش نننداز

نه ببین گلم خودش میگه خیلی دوسم داره و بدون من نمی‌تونه. ولی این اخلاقیاتش ناراحتم میکنه.  برا ...

باااااااااو خیلی کوچولوووووویی ، زندگی تو و شوهرت چ ربط به جاریت داره ؟ یا برعکس

خودت و همسرت بچسب ، و قبل اینکه از همسرت گله کنی ، چند بار بلند بلند رفتار خودت با خودت تکرار کن و بگو ببین خودت درست حرف زدی،یا نه،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از الان قضیه وقت شناسی از سمت شوهرت بزار کنار ،  تجربه نشون داده خودتم ک بکشی اینجو . ادما ب ...

ااااخه برعکس من حرفمو تغییر بدم انتظارش میرع بالا

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
باااااااااو خیلی کوچولوووووویی ، زندگی تو و شوهرت چ ربط به جاریت داره ؟ یا برعکس خودت و همسرت بچسب ...

هیچی بخدا. عصبیع. یهو قاطی میکنه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
ااااخه برعکس من حرفمو تغییر بدم انتظارش میرع بالا

اگ بهش گفتی تا ساعت دو میری فلانجا ساعت دو بشه سه زنگ بزنه دلیل موجه بیاری ،  ناراحت میشه؟ که چرا حرفت دوتا شده؟ یا موارد مشامشابه؟ 

اگ شاکی میشه در این موارد یعنی برای حرف تو دقیقه برای حرف خودش ن ، باید بدونی داره گربه دم حجله میکشه و به عمد انجام میده ، وگرنه کسی ک برای خودش حاجی یک کلام نیست توقع یک کلام بودنم از بقیه نداره و بقولی انعطاف پذیر بودن هنر و خصلت خوب میدونه، 

اگ بهش گفتی تا ساعت دو میری فلانجا ساعت دو بشه سه زنگ بزنه دلیل موجه بیاری ،  ناراحت میشه؟ که چ ...

:(

تو نامزدی اصلا اینطور نبودا

یکی دوماه بعد عروسی اینطور شد