2777
2789
عنوان

همسر من

372 بازدید | 36 پست

دوستان قصدم گله کردن نیست. فقط می‌خوام بدونک این حرکات همسرم واقعا حرص خوردن داره یا ن

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

وقتی بیرونه و بهش زنگ می‌زنم، می‌پرسم کجایی میگه بیرونم. همین! توضیح اضافه که می‌خوام همین کلمه رو تکرار می‌کنه

درحالی که من در این شرایط از من توضیح می‌خواد

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی بیرونه و بهش زنگ می‌زنم، می‌پرسم کجایی میگه بیرونم. همین! توضیح اضافه که می‌خوام همین کلمه رو ت ...

خخخ خوب شاید دقیق نمی‌پرسی ازش بپرس کجای بیرونی

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
وقتی بیرونه و بهش زنگ می‌زنم، می‌پرسم کجایی میگه بیرونم. همین! توضیح اضافه که می‌خوام همین کلمه رو ت ...

خب شمام ادای خودشودربیار

منم همین بلاهاروسرشوهرم اوردم تاادااصوله مسخرشوگذاشت کنار

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

جوري نپرس كه حس كنه داري كنترلش ميكني

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مادرش رو خیلی دوست داره، حتی وقتی نفرینش میکنه یا می‌زنه، باز هم دوسش داره. حالا با این کاری ندارم

قبلا هر جا می‌خواستیم بریم(نامزدی) مادرش رو هم میاورد. میگفت تنها میمونه

مامانش احیانا بگه بیا بهم سر بزن یا ببرم بیرون، فوری می‌بره. برای من چند ساعت لفت میده و بعد می‌بره.