2777
2789

سلام من ۸ ماهه که تو اقدامن ولی هنوز نتیجه ندیدم شما چه قرصایی خوردید یا چیکار کردید نتیجه دیدید؟دکتر برام قرص های لتروزول وداپباستون داده به نظرتون خوبه؟بوده کسی که نتیجه بگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.منم یه سال و نیم‌اقدام بودم دوماه اخر کلوموفین خوردم ک‌ ماه .دوم حامله شدم.بهترین کاری که میتونی بکنی ورزش و کم کردن وزنته.چون خیلی تتثیر داره.بعدم اصلا بهش فک نکن.من تو ماه رمضون که اصلا برای بجه نزدیکی نمیکردم باردار شدم

ورزش و رژیم از منی که ۸ سال درگیرش بودم انواع و اقسام روشها و داروها ؛ بیشترین تاثیر و داره

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
متفورمین هم داده

البته من قبل از باردار شدنم اموزش شنا میرفتم، که خب فعالیتم زیاد بود و شنیدم کسایی که تنبلی تخمدان دارن باید ورزش کنن 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
منم چند مدت هر کاری میکردم باردار گ نمیشدم. تنبلی تخمدان داشتم با ۵روز مصرف رازیانه و سیاه دانه و ...

طریقه مصرف چطوری بود

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

من  تو فقط تو کار طب سنتیم آویشن و پونه دم کن بخور برا تنبلی خیلی خوبه...یسری غذاهام باید حذف کنی مرغ.لبنیات.ماهی.عدس سبز.چای سیاه.قندوشکرسفید.گوجه.خیار بادمجان.ماکارونی.قارچ.ذرت

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

من هشت ساله ک تنبلی تخمدان دارم و درمان نمیشه

لاغرم

ورزشکارم

مطمئنم هیچکی ب اندازه من ورزش نمیکنه 

هر روز هفته والیبال کار میکنم روزی چهارساعت

همه ی داروها رو خوردم چه گیاهی چه شیمیایی

اصن درمان نمیشه دکتر هم بهم گفت ک. درمان نداره

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙