2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دارا هستی یا ندار؟

ندار. هرچی هم داشتم با طلبکاری تو این چند سال به زور گرفت و فروخت

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
ولی اون کسی که سالم نباشه و همون کارگری رو نتونه بره چی

خدا بزرگه. توکلت به خدا باشه.امضاهو بخون

همون کارگری که میگید می تونه مشکلی در زندگیش داشته باشه.هر کی دغدغه ای در زندگیش داره یعنی همه انسان ها در امتحان هستن.

یعنی توروستا زندگی میکردین؟؟؟

نه تو شهر اما محروم از همه امکانات شهری مثل کلاس زبان برای بچه موسیقی و کمک آموزشی و باشگاه و... برای خودم. اولین دلیلش بی پولی بود ولی اگر هم پولی می‌رسید به دلیل بدبینی نمیذاشت از خونه خارج بشیم

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
نه هم بی پولم هم بی آرامش. شوهرم به خاطر مشکلش جایی دوام نیاورد که لا اقل یک سال طعم خوشی رو بچشیم

💔💔💔

با خونواده خودت بیشتر وقت بگذرون تا فکرت از مشکلات زندگی زناشوییت دور شه

نه عزیزم ،من درکش میکنم. پولدارباشی ولی آرامش نداشته باشی اصلن بدردنمیخوره. منم الان یه زندگیه روس ...

هرموقع پول نداشتی برا بچه ت چیزی که میخوادو بگیذی وقتی تو اجاره خونه ت میمونی وقتی میبینی شوهرت تو این زمونه تو اوج جوونی کمرش خم شده تا ازپس خرج زندگی بربیاد ولی نمیتونه اونموقع بگو درک میکنم 

هردوتاش لازمه نود درصد مردم ما الان آرامش ندارن چون پول ندارن نصف جوونا نمیتونن سروسامون بگیرن چون پول ندارن 

بازم بگم؟؟؟

😊