2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که...

1237 بازدید | 54 پست

خیلی وقتا با خودم میگم خوش به حال اونایی که یه زندگی عادی دارن. حتی یه زندگی کارگری ولی روی روال. یه همسر نرمال دارن و بچه هاشون اگه تو نداری هم هستن لا اقل در آرامشن. کسانی که اگه شوهرشون دستش هم خالیه لا اقل سلامت روحی روانی داره. سالها همه ی این چیزای نرمال و عادی برام یه حسرت شده. 

تو را خدا اگه اینها رو دارید خدا را شاکر باشید و حسرت پول و خونه و ماشین های آنچنانی رو نخورید. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا زندگیت چشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
چی شده گلم

سالها با نداری و همه مشکلات شوهرم ساختم تا جون به لب شدم. مشاور گفت بیماره و غیر قابل درمان و وقتی خیلی ناراحت شدم که فهمیدم خانوادش اینو می‌دونستن. خیلی عصبا نی ام حتی اگه بعد از ازدواجمون هم گفته بودن درمان میشد و به این حادی نمی شد که الان یه خانواده از هم بپاشه

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
البته اون کارگری که توی خرج خونه اش بمونه هم آرامش نداره

ولی اون کسی که سالم نباشه و همون کارگری رو نتونه بره چی

الان مثلا میخوای بگی پولداریو آرامش نداری؟؟؟؟؟  نه بابا با پول همه چی میشه داشت تو این زمونه&n ...

نه عزیزم ،من درکش میکنم.

پولدارباشی ولی آرامش نداشته باشی اصلن بدردنمیخوره.

منم الان یه زندگیه روستایو ساده دوست دارم.

الان مثلا میخوای بگی پولداریو آرامش نداری؟؟؟؟؟  نه بابا با پول همه چی میشه داشت تو این زمونه&n ...

نه هم بی پولم هم بی آرامش. شوهرم به خاطر مشکلش جایی دوام نیاورد که لا اقل یک سال طعم خوشی رو بچشیم

نه عزیزم ،من درکش میکنم. پولدارباشی ولی آرامش نداشته باشی اصلن بدردنمیخوره. منم الان یه زندگیه روس ...

ولی من یه زندگی روستایی پر تنش داشتم اونم تو قلب پایتخت