2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 67 پست
سرگرمی جدید بیارید تو زندگیش  ، پرنده بازی قناری وسهره  .....یا بازی مثل دومنه ، شغل دوم و ...

شوهر من همه ی این سرگرمی رو داره

کبوتر،سهره،قناری،کبک ،طرقه

اما درکنار همه ی اینا روزی چن بار قیلون میکشه اونم یک ساعت

وقتی میزاره جلوش باید به زور ازش بگیری

هرکاری میکنم که بزاره کنار بدتر میشه روز به روز بیشتر میشه که کمتر نمیشه

منم خیلی ناراحتم

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلیون. 80 بار مضرتر از سیگاره.  بعد هم قلیون مثل سرنگ می مونه. مشترک استفاده میشه. همه توش دم ...

سری قلیون پس برای چیه؟

از مضراتش که درست میگین شما

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

هم سیگاریا قلیون میکشن هم قلیونیا سیگار!ربطی نداره که کسیکه قلیون میکشه از سیگار بدش میاد نه اینطور نیست،فقط بهش بگو بخاطر من نکش و بزارش کنار اگرم سختته کمش کن و کم کم بزارش کنار و دیگه طرفش نرو،چون همینا زمینه ی فراهم شدنه دوست خراب و ناباب میشه و بیرون گردیای شبانه و ترک خونه شدن،خیلی با ملایمت بدون دعوا کردن حالیش کن که کارت واقعا درست نیست و من اذییت میشم

سری قلیون پس برای چیه؟ از مضراتش که درست میگین شما

اون سری خیلی تاثیر کمی داره. اینقدر کوتاه که لب خیلی ها به شلنگ میخوره و در ضمن بزاق یا تف حالت روندگی داره و از سری هم حرکت می کنه و به شلنگ میرسه و اونجا می مونه. بعد اونو یکی دیگه استفاده میکنه. بعد یکی دیگه. یعنی فکر کن یه قاشق رو هزار بار هزاران نفر توی دهن گذاشتن و یکی دیگه هم به راحتی ازش استفاده می کنه. خیلی برای ریه ضررر نداره. قبل از دودش ... آلودگی و عفونت بزاقی و خیلی میکروبها و آلودگی های دیگه روی شلنگ و مخزن قلیون هست. فاجعه هست.

از کلمه سری قلیون خنده ام میگیره. 

یه بار یه شلنگ قلیون رو بده آزمایشگاه . ببین چی ها توی گزارش می نویسنن.

یکی با رژلب به سری لب زده. یکی با لبی که کمی قبل یه آلتی رو ساک زده . یکی با دهن مشروبی. یکی با ویروس و ..... 

حداقل سیگار بکشید که یه وسیله شخصی هست و هزاران نفر هزاران آلودگی روش به جا نذاشتن.

بگو حالت بد میشه از دود هرررررر دودی 

کم‌کم شروع کن این فیلمو بازی کن خیلی طبیعی بازی کن 

هی سرفه کن پنجره باز کن 

بگو تنگی نفس میگیرم 

من واقعا اینجوریم فیلم بازی نمیکنم و حتی اگه راننده تاکسی یا کسی تو جاهای عمومی دود به پا کنه حتما تذکر میدم. 

اون سری خیلی تاثیر کمی داره. اینقدر کوتاه که لب خیلی ها به شلنگ میخوره و در ضمن بزاق یا تف حالت روند ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
مرسی از راهنماییت عزیزم

خواهش می کنم.

خیلی مراقب سلامتی و زیباییت باش. 

زگیل تناسلی میدونی چیه؟ درمان دائم هم نداره.

اگه یه نفر از ترشحات آلت آلوده... لب و دهنش آلوده باشه و قلیون بکشه. ویروسش به مصرف کننده ها منتقل میشه. این حداقل چیزی که توی قلیون می تونی پیدا کنی.

شوهر من همه ی این سرگرمی رو داره کبوتر،سهره،قناری،کبک ،طرقه اما درکنار همه ی اینا روزی چن بار قیلو ...

قلیون اگه چوبیه ، بشورین با سریش که طعمش بره ، این کار رو شاهرگ لذت میزنه ، هر هفته بشورین تا اعصابش خرد بشه 

خب چیکار کنم بزارم سیگار بکشه چون ضررش کمتره؟من میگم از هر دوش عاصی شدم دلم میخواد هیچی نکشه اصلا چر ...

انشالله که دوتا شون ترک کنه 

هیچوقت تنهاش نزار همیشه تو مسیر ترک  همراهش باش یکم صبوری میخاد با مهرو محبت بیشتر ترک میکنه

خواهش می کنم. خیلی مراقب سلامتی و زیباییت باش.  زگیل تناسلی میدونی چیه؟ درمان دائم هم نداره. ...

چه چیزای وحشتناکی..حتما همینو بهش بگم شاید بیشتر بره تو کتش که قلیون چقدر مضخرفه..ممنونم از راهنماییات عزیزم

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...