2777
2789
عنوان

تعبیران خواب نی نی سایت بیاین

658 بازدید | 19 پست

دیشب خواب دیدم تو یه مکانی شبیه صحرا هستم منو مادرم و داییم و یه دفعه سه تا خرچنگ خیلی خیلی بزرگ اومدن من اول فکر کردم کاری به ما ندارن ولی یه دفعه یه کدومشون پرید رو من و من محکم پرتش کردم اونور بعد از اون خیلی ترسیدم که الان پرتش کردم اون ور الانه که اون به من حمله کنه بعد ازشدت ترس از خواب بیدار شدم 

تعبیرش چی می تونه باشه ؟

من خواب دیدم. نی نیم بدنیاامده لباس خوشگل نداریم بپوشیم دوتا مون

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعد نیوز: خرچنگ درخواب، مردي بدخوي دون همت و كينه دار بود. اگر بيند كه خرچنگي بگرفت، دليل كه با كسي بدخوي دون همت مصاحبت دارد و از وي اندك مايه منفعت حاصل كند. اگر بيند خرچنگ را بكشت يا از خود دور انداخت، دليل كه از صحبت مردي بدخوي دون همت جدا شود. اگر بيند كه گوشت خرچنگ مي خورد، دليل كه او را به قدر آن ازجائي مال حاصل شود به سبب شغل دون.

بیشتر بخوانید

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
خرچنگ یعنی مردی بد خوی و کینه دار  سه تا خرچنگ معنیش سه تا مرد با شما دشمنی دارند

ن اون مال من بود ۳ تا مارمولک

تعبیرش چیه؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚