2777
2789
عنوان

بارداری

82 بازدید | 15 پست

من تازه رفتم تو۷هفته ب گفته ی دکترامروزم رفتم سونو یاروگفت ضربان نداره برو سقط کن چندنفرازپرستارا گفتن تا۱۲هفته احتمالا تشکیل قلب هست صبرکن دادم دیونه میشم چیکارکنم 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
سقط کنم
0
0%
یاصبرکنم
6
100%

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم تا 10هفته هم تشکیل قلب طول میکشه عجله نکن بسپار به خدا

بخدادارم دیونه میشم من حالم خیلی خوبه به خوردو خوراکمم دقت میکنم نمیدونم چرااینجوری شده قراربودبرم کربلا کنسل شداینم میگن قلب نداره 

بخدادارم دیونه میشم من حالم خیلی خوبه به خوردو خوراکمم دقت میکنم نمیدونم چرااینجوری شده قراربودبرم ک ...

عزیزم من دکترم گف تا10هفته وقت واسه تشکیل قلب هس گف بعضی از نطفه ها چون دیرتر تشکیل میشن دیرتر هم قلب بوجود میاد دکترا چریودی رو هم حساب میکنن بخاطر اون هفته رو یه هفته بیشتر میگن نگران نباش عزیزم مطمئن باش سری بعد بری صدای قلبش رو میشنوی وروجک رو

خدایا شکرت
عزیزم من دکترم گف تا10هفته وقت واسه تشکیل قلب هس گف بعضی از نطفه ها چون دیرتر تشکیل میشن دیرتر هم قل ...

وای مرسی که توضیح دادی بقران سرم دردگرفته جالبه اینکه سه نفربودیم به یکی گفت مردهدبچت ب دوتامونم گفت ضربان نداره نمیدونم شایدم قسمتم اینه ضربان نداشته باشه 

وای مرسی که توضیح دادی بقران سرم دردگرفته جالبه اینکه سه نفربودیم به یکی گفت مردهدبچت ب دوتامونم گفت ...

اگه نظر منو میخای چن هفته دیگه برو یه مطب دیگه سونو شو بعدم استرس و فکر و خیال الکی نکن چون خو همین استرست بدترین چیزه واسه کوچولوت.

خدایا شکرت