2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام

ولی انگار همه فقط پول میگیرن

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲

خیاطی با متد سایزبندی یاد بگیرید تعداد جلسات ۲۰ مبلغ هر جلسه ۱۵ هزار که بصورت جلسه ای بعد از آموزش پرداخت شود راحت میتونید تو منزل کسب درآمد کنید

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
خیاطی خونه رو به گند میکشه 

با متد سایزبندی اینطور نیست

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

سلام من یه سایتی رو میشناسم که همه نوع کار توش انجام میشه میتونید رایگان توش عضو بشید و هر کاری که بلد بودید رو انجام بدید و دستمزدتونو بگیرید براتون لینکشو میذارمکارسپاری - سامانه آنلاین کار و خدمات (karsepari.com)