2777
2789

دوستم دیروز یه ماجراییو گفت وازم نظر خواست ....گفت بایه پسری که قبلا هم فامیل بودن سر جزوه ودانشگاه اشنا شدن و این پسره هی بهش اس میداده تا اینکه دختره هم که ازش بدش نمیومده میگه بهش که دلیل اس هات چیه ؟؟میگف اولین باربهم گفت منظوری ندارم تو مث خواهرمی ...بعد یکماه برگشته و باهم دوست بودن تا 2سال که پسره میگه من بدلیل شرایط مالیم نمیتونم بیام و یه مدت فقط دختره رو دنبال میکرده وهمش شبا جلودرشون بوده تا اینکه به دختره خواستگار میاد دختره به پسره اس میده که دارم ازدواج میکنم پسره هم سریع خانوادشو درجریان گذاشته تا برن خواستگاری تا .......

والان سه ساله ازدواج کردن ...میگف میل جنسی شوهرم خیلی کمه به غیر اون هم اصلا ذوق وشوقی واسم نداره ولی میگف تا دلم بگیره میاد حواسش بهم هست ....درگیری شغلی هم داره ...میگف نمیدونم دوستم داره یا مجبورشده بامن باشه....انصافا به لحاظ پولی و وسایل هرچی بخوادبراشتهیه میکنه...فقط میگف به لحاظ جنسی هفته ای یبار گاها دوهفته یبارن ....نظرشما چیه ؟؟؟چی بهش بگم ؟؟دلم بهش سوخت...خیلی تو فکربود و پریپشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والان سه ساله ازدواج کردن ...میگف میل جنسی شوهرم خیلی کمه به غیر اون هم اصلا ذوق وشوقی واسم نداره ول ...

عزیزم اگرمیل جنسیش ازهمون اول پایین بوده حتماطبیعتش اینه یعنی درواقع بدنش به بیشترازدرهفته یکبارنیازنداره...ولی اگرجدیدامیلش کم شده دنبال دلیلش باشه..کاهش میل جنسی دلایل زیادی داره ازتغییرهورمونابگیرتامشغله های کاری