2777
2789
عنوان

یه پسر😞

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست
خب اگه انقدر بهش اعتمادنداری که ادرستو بدی پس چرا باهاش رابطه داری؟

هنوز ندارم رابطه تازه میخوام شروع کنم😁

البته شاید شروع کنم🙈اخه اعتماد که یه شبه بدست نمیاد....زمان میبره...توی این مدت طرف فضولی هاشم میونه دیگع😣

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
بگو برو عموووووو دلم نمیخواد بگم اگه فضولیم کنی منو دیگه نمیبینی حالا خود دانی😠 😂😂😂

خوب اووومدیاااا....

ولی یواشکی نیاد بفهمه😁🙈

خییلییی میترسم از این موضوع😴

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هنوز ندارم رابطه تازه میخوام شروع کنم😁 البته شاید شروع کنم🙈اخه اعتماد که یه شبه بدست نمیاد....زما ...

بنظر من دوس پسر چیه وقتتو تلف کنی بخوای وابسته بشی روحت افسرده بشه بعد ببینی می مونه باهات یانه یا بخواد ازت سواستفاده کنه وخیلی چیزای دیگه هیچی مثل پاکی وصداقت ارزش نداره بخدا

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
بنظر من دوس پسر چیه وقتتو تلف کنی بخوای وابسته بشی روحت افسرده بشه بعد ببینی می مونه باهات یانه یا ب ...

اخه میدونید چیه؟؟بخدا ادم باید از یه جایی شروع کنه دیگه....ولی منم البته بگم که نمیخوام خودمو الوده بکنم به هر کسی...طرفمو ببینم میشناسمش....البته بازم نمیتونم خیلی اعتماد کنم😣

اخه میدونید چیه؟؟بخدا ادم باید از یه جایی شروع کنه دیگه....ولی منم البته بگم که نمیخوام خودمو الوده ...

ببخشیدا 

دیوونه اخه تو میخوای با دوستی خیابونی چیو شروع کنی چرا خودتو گول میزنی از خدا بخواه یه عشق پاک نصیبت کنه که عاشقانه دوستت داشته باشه تو با این دوستیا بعدش چطوری روت میشه بگی خدا یه عشق پاک نصیبم کن 

حالا چرا نمیخوای بفهمه؟!

اول همه اینکه تا همه چیز رو ازش اطمینان کسب نکردم نباید خونوده بفهمن...

دوم اینکه اگه خدااای نکرده رابطه با طرف بهم بخوره برای اینکه نیاد جلو خونه آبروریزی نکنه....

این دوتاش بود بقیش یادم نیست🙈

اول همه اینکه تا همه چیز رو ازش اطمینان کسب نکردم نباید خونوده بفهمن... دوم اینکه اگه خدااای نکرده ...

هردفعه چیزی گفت بپیچونتش یا اینکه بگو به وقتش میگم زیاد اصرارم نکن که کلامون میره تو هم

ازت پرسیده ادرستونو؟

چندوقته دوستید؟

🎀🎀🎀

ببخشیدا  دیوونه اخه تو میخوای با دوستی خیابونی چیو شروع کنی چرا خودتو گول میزنی از خدا بخواه ی ...

باور میکنی دیگه خسته شدم از بس خدا خدا کردم؟!😞😔نمیخوام توهین کنم که اینو گفتم...

اما به نظرم آدم نباید خودش یه نگاهی به اطرافش بندازه که طرفو پیدا کنه؟! شما اگه سرت پایین باشه و طرف هم از بغل گوشت رد بشه تا زمانی که سرتو بالا نیاوردی نمیتونی ببینیش و بشناسیش....

البته من یه مسائلی پیش اومده اگر ببینم طرفمو احتمال 90 درصد میشناسمش...واس همین میگم میخوام بگردم پیداش کنم...

باور میکنی دیگه خسته شدم از بس خدا خدا کردم؟!😞😔نمیخوام توهین کنم که اینو گفتم... اما به نظرم آدم ...

باور میکنی همه چیز قسمت  من وشوهرم غریبه ایم انقد یهویی شد خواستگاریمو بله وانگشترو بقیه چیزا که واقعا ایمان اوردم که خدا خواسته وشده با اینکه منم فکر میکردم که باید دخترو پسر حتما یه دوره باهم باشن بخاطر این بهت میگم همه چیو بسپر به خودش که به موقع جلو راهت قرار بده

هردفعه چیزی گفت بپیچونتش یا اینکه بگو به وقتش میگم زیاد اصرارم نکن که کلامون میره تو هم ازت پرسیده ...

هنوز دوست نشدم تازه میخوام برم پیداش کنم😁🙈نخندیناا😁😁🙈🙈

باور میکنی همه چیز قسمت  من وشوهرم غریبه ایم انقد یهویی شد خواستگاریمو بله وانگشترو بقیه چیزا ک ...

چراا پس خداا منو اصلا نگاه نمیکنه😭😭😭😭بخدااا خسته شدم دیگههه...بخداوندی خودش دیگه خسته شدم از این وضعم😭😭😭

میخوام بگردم شاید خدا نشونم دادش😭😭

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز