2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد 48ساعت تکرارش کن اگه نطفه دیر تشکیل شده باشه دوبرابر میشه اگه نشد اونوقت بحث خارج رحمی بودن مطرح ...

نه خارج رحمی نیست چون سابقه داشتم خارج رحمی حالتش اینجوری نیست. بارداری دومم من مثل شما بودم در نهایت رشدش وایستاد و با آمپول سقط کردم

علایم خیلی دارم دو روز تکرر ادرار شدید دارم چون قبلا سابقه بارداری داشتم خودم میفهمم یه چیزی هست ولی ...

خب دیگ نگران نباش اصلا انسالله ک مثبتع

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
نه عزیزم دوربین گوشیم خوب نمیندازه 

باشه عزیزم برات یه بارداری سالم و راحتی آرزو نمیکنم😊

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
ممنونم بانو بازم هر خبری شد میام میگم 🌺🌺

الهی که با خبرای خوش بیای

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
نه خارج رحمی نیست چون سابقه داشتم خارج رحمی حالتش اینجوری نیست. بارداری دومم من مثل شما بودم در نهای ...

جدی؟ بعد چقد رفتی سونو، وای استرس دارم، دکترم. گفته شنبه آینده برم سونو ولی میگم امروز فردا برم

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
جدی؟ بعد چقد رفتی سونو، وای استرس دارم، دکترم. گفته شنبه آینده برم سونو ولی میگم امروز فردا برم

استرس نداشته باش همین استرس پدر آدم و در میاره نه صبر کن همون روزکه دکتر گفته برو من تا فهمید باردارم با بتا ۱۱۴ فرستاد سونو بعد گفت نه مشکوک به خارج رحمی انقد بهم استرس وارد کردم من ۲ هفته گریه میکردم در نهایت بعد دو هفته رفتم سونو دکتر سونوگرافی گفت بارداری داخل رحمه ولی رشد نداره دیگه در آخر با آمپول سقط کردم. استرس نداشته باش اصلا انشاالله میری ضربان قلبشم میشنوی😘😘

استرس نداشته باش همین استرس پدر آدم و در میاره نه صبر کن همون روزکه دکتر گفته برو من تا فهمید باردار ...

چندهفته سقط کردی؟ درد داشت سقط؟ 

ان شاالله خودتم بارداری خوبی داشته باشی عزیزم. و. نی نی سالم و صالح و خو شگلت بیاد بغلت

چندهفته سقط کردی؟ درد داشت سقط؟  ان شاالله خودتم بارداری خوبی داشته باشی عزیزم. و. نی نی سالم ...

۷ هفته آره خیلی وحشتناک سقط کردم خیلی درد بدی داشت البته همه اینجوری نیستن

۷ هفته آره خیلی وحشتناک سقط کردم خیلی درد بدی داشت البته همه اینجوری نیستن

ممنونم که جواب دادی عزیزم😍من طبق ورودی الان 8هفته و 4روزم طبق ازمایشم خیلی کمتر