2777
2789

باید دو روز دیگه مجددا تیتر بدی

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

دوروز دیگه آز بده میاد بالا

بیبیچکت باید پررنگ بشه بعد آز بدی

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمال زیاد بارداری فقط دیر نطفه تشکیل شده هفته دیگه باز برو آزمایش بی بی چک نزده بودی؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
احتمالا مثبته چون بالا رفته ولی مراعات کن بار سنگین بلند نکن تا دفع نشه خدایی نکرده

دفع بشه عواملی  داره؟ مثن خونزیزی چیزی؟

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
چند باید باشه مگه عزیزم؟ ۱۲ کم نیست؟

کمع اما معمولا بتلای ۱۰ مشکوکه دیگه باید بره بالای ۵۰

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بعد 48ساعت تکرارش کن اگه نطفه دیر تشکیل شده باشه دوبرابر میشه اگه نشد اونوقت بحث خارج رحمی بودن مطرح

من 19روز بعد تاخیر پریودم60بود، 48ساعت بعد شد240، هنوز منتظرم هفته بعد برم سونو ببینم چه خبر

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
چرا عزیزم بی بی هاله انداخت رفتم آزمایش

ببخشید میتونم بی بی چکی که با بتای ۱۲ هاله انداخته رو ببینم؟لطفا

احتمالا مثبته چون بالا رفته ولی مراعات کن بار سنگین بلند نکن تا دفع نشه خدایی نکرده

علایم خیلی دارم دو روز تکرر ادرار شدید دارم چون قبلا سابقه بارداری داشتم خودم میفهمم یه چیزی هست ولی کلا استرسیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز