2777
2789
عنوان

دکتر رضا نصر👨‍⚕️

424 بازدید | 8 پست

کسایی ک تحت نظر دکتر نصر بودن میشه بیایین بگین کارش چطوره من واسه اولین بار میخوام برم اونجا راهنمایی میکنید ممنون🙏💕

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕

من دو تا از دوستام رفتن..چندین بار جاهای دیگه ای وی اف کردن نشد.دو تا بار اول نتیجه گرفتن.دستش سبکه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
من دو تا از دوستام رفتن..چندین بار جاهای دیگه ای وی اف کردن نشد.دو تا بار اول نتیجه گرفتن.دستش سبکه

ممنون عزیزم وقت گذاشتی اومدی تاپیک من واسه منم دعا کن ایک ماه مامان بشم  ممنون🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم وقت گذاشتی اومدی تاپیک من واسه منم دعا کن ایک ماه مامان بشم  ممنون🙏

حتما عزیزم..منم خودم۶سال منتظر بودم.ای وی اف کردم.انشاله بزودی خبر بارداریتو بدی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
حتما عزیزم..منم خودم۶سال منتظر بودم.ای وی اف کردم.انشاله بزودی خبر بارداریتو بدی

فدات بشم من تازه میخوام برم ببینم تشخیصش چیه دعا کن عزیزم 💕

فدات بشم من تازه میخوام برم ببینم تشخیصش چیه دعا کن عزیزم 💕

عالیه تشخیصش شک نکن...موفق باشی