2777
2789
عنوان

کی بلده کیک بپزه

143 بازدید | 18 پست

سلام خانم مهربونااا من خیلی دلم میخواد روش درست کردن کیک خامه ای و یاد بگیرم دلم میخواد برم کلاسهای کیک پزی ولی نمیدونم کجا باید برم و هزینه هاش چ جوریاست راهنماییم میکنید لطفا؟ اگه جای خوب سراغ دارید واسه اموزش تو تهران ممنون میشم کمکم کنید

# تلخ که باشی مگس دورت کمتره.

من بلدم

ولي خودم يادگرفتم اگه خواستي نمونه كارامو بزارم

خواستي من ميتونم يادت بدم رايگان

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
من بلدم ولي خودم يادگرفتم اگه خواستي نمونه كارامو بزارم خواستي من ميتونم يادت بدم رايگان

وای اره خیلی خوب میشه اگه ببینم کاراتونو

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بلدم ولي خودم يادگرفتم اگه خواستي نمونه كارامو بزارم خواستي من ميتونم يادت بدم رايگان

ی تاپیک بزن عمومی یاد بده😊

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

کیک اسفنجی درست کن،بذار دوساعت تو یخچال استراحت کنه. بعد خامه قنادی نیمه آماده بگیر،بیست دقیقه با همزن بزن میتونی رنگ خوراکی،پودر کاکائو یا قهوه اضافه کنی که رنگی بشه،بعد کیکتو برش عرضی بده از وسط،خامه بزن وسطش،موز و گردو هم میتونی بچینی روش،بعد قسمت رویی کیکت رو بذار روش و دوباره خامه کشی کن،روشم میتونی با میوه،استیل،ترافل،شکلات چیپسی تزیین کنی،نیم ساعت بذار تو یخچال خودشو بگیره،نوش جان

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
کیک اسفنجی درست کن،بذار دوساعت تو یخچال استراحت کنه. بعد خامه قنادی نیمه آماده بگیر،بیست دقیقه با هم ...

میسی خانمی بابت راهنماییتون😍