2777
2789
خواهر بیکاری خیییلی چیز ِ بدیه معضلی هست برای خودش😂😂🤚 حالا نه که تو اورانیوم غنی میکنی😐😐😎

منم مثه تو بیکارم خب

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مدرسه دخترم شوهر یه خانمه پارسال فوت کرده دوتا دختر داره دختر کوچیکه کلاس اوله وای نمیدونی چقد برای این خانواده نبود همسر و پدر سخته خدا برای هیچ کس نیاره خانمه از اعصاب هزارتا مریضی گرفته دختر کوچیکه کاملا افسرده اس اصلا تو مدرسه نمیمونه همش در حال گریه اس  😔😔

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
منم مثه تو بیکارم خب

👍👍👍👍😂😑

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

طلاقمو که نمیده.ارزو میکنم بمیره راحت بشم از دستش.ن اون طلاق میده ن من میتونم طلاق بگیرم.بخاطر بابام

شوهر من یه روز بهم گفت میدونم دوست داری من بمیرم هر روز ارزو میکنی

بعد گفت به همین خیال باش   

اول صبح اول هفته این چه تاپیکیه خواهر دور از جون شوهرامون 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
شوهر من یه روز بهم گفت میدونم دوست داری من بمیرم هر روز ارزو میکنی بعد گفت به همین خیال باش   ...

چکار میکنه مگه که به مرگش راصی هستی؟؟

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

شوهرت حتی اگه بدترین آدم روزمین باشه آرزوی مرگ کردن کاردرستی نیست برای دشمنت نبایدآرزوی مرگ کنی چه برسه به شوهرت 

.......برای آنچه که باوردارید، ایستادگی کنید، حتی اگربه معنای تنهاایستادن باشد........