2777
2789
شوهر من یه روز بهم گفت میدونم دوست داری من بمیرم هر روز ارزو میکنی بعد گفت به همین خیال باش   ...

شوهر منم یباربمن گفت خداتروازم بگیره ایشالله

چقد دلم شکست

هنوزم زخمش رو دلمه

کاش یکم مراقب حرفایی که میزنیم باشیم شاید همون لحظه یادمون بره چی گفتیم امااونی که شنیده هرگز نمیتونه هرگزززز

نایب چله میشم هرکسی خواست بگه فقط اینم بگم دوستان اون کاربری که کلاهبرداری کرده من نیستم اینقد منو گزارش نزنید انصاف نیس من ازاین پولا تو زندگیم خرج نمیکنم که فردابچم حروم لقمه بشه اونی که این غلط و میکنه حتما ازخذاترسی نداره  من مشکل مالی دارم درست اما راضیم از گرسنگی بمیرم تاباپول دزدی خودمو بچمو سیرکنم پس زود قضاوت نکنین ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من یه روز بهم گفت میدونم دوست داری من بمیرم هر روز ارزو میکنی بعد گفت به همین خیال باش   ...

اونم میدونه خودش.میگه محیطم آلودست.زود میمیرم از دستم راحت میشی دیگه.منم چیزی نگفتم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
کدوم عشق وحال😓😓 تاکی عشق وحال

ول کن بابا.بخدا ازدواج چیه.من که پشیمونم واقعا

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بعضي شوهرا همون بهتر كه بميرن... درسته بعدش سختي داره ولي عوضش يكباره ديگه... بعضيا هر روز تو زندگيشون ميميرن و زنده ميشن به خاطر شوهراشون.پس اون شوهر با مرگش لطف ميكنه به خانواده ش. 

خانوماوقتی عصبین مرگ طرفومیخوان ..ولی همین که اشتی میکنن میگن قربونش برمم .شوهرم من یدونست...عزیزم مرگ همسرجزاینکه زن تنهابشه حتی اگه بچه داشته باشه خیلی بدتره خدابرای کسی نیاره اونروز رو

ول کن بابا.بخدا ازدواج چیه.من که پشیمونم واقعا

عزیزم تاکی خب مجردی...میدونم سنم هنوزکمه و فرصت دارم ولی ازیه جایی به بعدلازمه... من خیلیارو میشناسم به هزاران دلیل ازدواج نکردن افسرده و پشیمونن و تو سن40سالگی دارن دربه در دنبال شپهر میگردن حتی میکن فقط یه مرد باللسرم باشه

ازدواج خوبه به وقتش و با ادم مناسبش

من تو این سن اگه مورد خوبی برام بیاد حتما قبول میکنم 

خیییییلی ولی لامصب نمیگیره دیگه شانس نداریم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بعضي شوهرا همون بهتر كه بميرن... درسته بعدش سختي داره ولي عوضش يكباره ديگه... بعضيا هر روز تو ز ...

درسته.یاد خودم میافتم تو بارداری بهم میگفت چه طوری خودمو بکشم

منم خوب تو افسردگی بودم

بعد یه روز بهم میگه داداشم رو تشویق کنم تو زندگی پیشرفت کنه نره خودکشی کنه

خدا نکنه خداهیچ زنیو بی سایه سر نکنه  منم خیلی کردم خدا منو ببخش خیلی عذابم داده هاااااااا اما ...

عزیزم خب واسه همینه میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

مهرو علاقه ای که خدا بین زن و شوهر قرار داده الکی از بین نمیره

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

عزیزم خب واسه همینه میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن مهرو علاقه ای که خدا بین زن و شوهر ق ...

بله 

خدا شیرینی مازنارو کمتر کنه که زیادی دل شوهرارونزنیم

نایب چله میشم هرکسی خواست بگه فقط اینم بگم دوستان اون کاربری که کلاهبرداری کرده من نیستم اینقد منو گزارش نزنید انصاف نیس من ازاین پولا تو زندگیم خرج نمیکنم که فردابچم حروم لقمه بشه اونی که این غلط و میکنه حتما ازخذاترسی نداره  من مشکل مالی دارم درست اما راضیم از گرسنگی بمیرم تاباپول دزدی خودمو بچمو سیرکنم پس زود قضاوت نکنین ممنونم