2777
2789
وااااای خدا نکنه ؛ من بعضی وقتا خیلی ازش ناراحت میشم ولی مرگشو نمیتونم تصور کنم ؛ خب ته قلبم ک دوستش ...

تو همه ی تاپیکام خوشم میاد هستی  

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

حتی این سوالت هم باعث شد اشکم دربیاد

الهی همیشه سایش بالا سرم باشه مونس و همدم منه چطور دلم میاد همچین آرزویی بکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوری که مجردم باز دعاکنم که بمیره که چی..... بی جفت بشم... 😪😪

جفت چیه باو برو عشق و حال کن

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

من آرزوی مرگ دشمنمو هم نمی کنم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
تو همه ی تاپیکام خوشم میاد هستی    

خواهر بیکاری خیییلی چیز ِ بدیه

معضلی هست برای خودش😂😂🤚

حالا نه که تو اورانیوم غنی میکنی😐😐😎

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

منم .بخدا راحت میشم از شرش

طلاقمو که نمیده.ارزو میکنم بمیره راحت بشم از دستش.ن اون طلاق میده ن من میتونم طلاق بگیرم.بخاطر بابام

خدا نکنه خداهیچ زنیو بی سایه سر نکنه 

منم خیلی کردم خدا منو ببخش خیلی عذابم داده هاااااااا اما من خربازم دیوونشم دستمو بگیره همه چی یادم میره عین بچه هایی که بازه ادامس خرمیشن

نایب چله میشم هرکسی خواست بگه فقط اینم بگم دوستان اون کاربری که کلاهبرداری کرده من نیستم اینقد منو گزارش نزنید انصاف نیس من ازاین پولا تو زندگیم خرج نمیکنم که فردابچم حروم لقمه بشه اونی که این غلط و میکنه حتما ازخذاترسی نداره  من مشکل مالی دارم درست اما راضیم از گرسنگی بمیرم تاباپول دزدی خودمو بچمو سیرکنم پس زود قضاوت نکنین ممنونم