2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام آزمون نظام مهندسی بدم پروانه اشتغالمو بگیرم

خب اینکه مشکلی نداره ، یکسری کلاس هست که ثبت نام باید بکنی و مفیده توی نمره آزمون ، از طرفی چون رقابتی نیست و باید ۵۰ درصد نمره رو بیاری میتونی با خیال راحت تر ، تلاش کنی ، به ازمون امسال که فکر نکنم چند روز بیشتر مونده باشه

خب اینکه مشکلی نداره ، یکسری کلاس هست که ثبت نام باید بکنی و مفیده توی نمره آزمون ، از طرفی چون رقاب ...

هدفم این دوره نیست. گفتم شروع کنم بخونم از کم شروع کنم که یواش یواش آماده بشم و به خودمم فشار نیارم چون سالای پیش شرکت کردم و خیلی فشار اوردم و قبول نشدم ناامید شدم.گفتم این دفعه روشمو عوض کنم ولی حتی همون کمم نمیتونم بخونم دستم به کتاب نمیره اگرم بره فکرم هزارجاست

از اون کلاسا ی بار رفتم زیاد مفید نبوده اصلش خوندن خود آدمه

چقد دقیق اطلاعات داری عزیزم میشه بگی رشتت چیه؟

من تمام فامیلم مهندسن از خواهر برادر تا بچه های خاله و دایی و عمو، همه شون هم نظام شرکت کردن و قبول شدن ، یعنی حتی یکیشون هم نیست که قبول نشده باشه...من سنت شکن بودم و رفتم تجربی ، الانم دکتری بیولوژی دارم و میخوام بخونم برای کنکور ۹۹ که پزشکی بیارم

خوش به حالشون چطوری قبول شدن رمز موفقیتشو چیه

وقتی اونا موفق شدن یعنی شما هم موفق میشی ، درس خوندن با تمرکز ....کلاس هم میرفتن

رشته هاشونم معماری ، برق ، مکانیک، عمران