2777
2789
وقتی اونا موفق شدن یعنی شما هم موفق میشی ، درس خوندن با تمرکز ....کلاس هم میرفتن رشته هاشونم معماری ...

تمرکز.دقیقا چیزی که من ندارم . فکرم هزار جا و پیش هزار مشکله

انشالا سال دیگه حتما پرشکی قبول میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معنی اش میشه زیست شناسی ، البته گرایش های متفاوتی داره ، مثلا من سلولی مولکولی خوندم 

آها.امیدوارم ت کنکور موفق باشید .فک کردم منظورتون رشته بیوتکنولوژیه .منم سال ۹۹ کنکور میدم

عزیزم  میدونی فامیلاتون کلاسای کدوم موسسه رو رفتن آخه فک میکنم شاید اون کلاسه که من رفتم زیاد ج ...

نه اینو اطلاع ندارم .

مشکلات من عجیبن و غیر قابل حل 

اما خب زندگیم همینه و آسونتر نمیشه ، من باید قوی تر بشم

اینکه وا بدی و بگذاری مشکلاتت جلوت صف بکشن بدترین کاره....شاید باور نکنی اما بارها در طول روز پیش میاد که مجبورم با دعوا و فحش ، مشکلاتمو از توی ذهنم پرت کنم بیرون 

نه اینو اطلاع ندارم . مشکلات من عجیبن و غیر قابل حل  اما خب زندگیم همینه و آسونتر نمیشه ، من ...

واسه منم همینجوریه میدونی از لحاظ روحی بشدت کم آوردم فک کن پدرمو از دست دادم اونم با برشکستگی و بعدش یکسال مریضی.سکته کرد.عمو و عمم بخشی ار ارثمو کشیدن بالا.تازه داشتم با اون کنار میومدم و دلم به باقی اعضای خونوادم و داشته هام خوش بود که فهمیدم خواهرمم بهم خیانت کرده و اونم بخش دیگه ارثمو کشیده بالا .رقم اینا در حد 10 تومن 20 تومن نیستا در حد میلیارده.الان خودم به شدت نیازمندم کار مناسب پیدا نمیکنم و خیلی بی پولم همه دوستام و از جمله اون خواهر و فامبلای حروم خورم پیشرفت کردن ولی من همیشه به خاطر پول تو جیبی لنگ بودم و اجبارا کارای بی ارزش و کم حقوق انجام دادم از همه زودتر لیسانس گرفتم ولی دیگه نتونستم ادامه بدم چون دانشگاه پول میخواد اللنم موندم پول تین کلاسو اگه بخوام برم چطور جور کنم. در حالی که اونا با پول من خوش میگذرونن.برادر ندارم فقط این ی خواهرو دارم که چند ساله باهاش قهرم.مادرمم افسردست.نامزدم سرکوفت خونوادمو بهم میزنه بعد از دو سال میخوام کات کنم.چیزای دیکه ام هست.مثل تنهایی غربت و...سالهاست که بعد از ی بحران بحران جدیدی تو زندگیم پیدا میشه 

یعنی با خودت حرف میزنی و فحش میدی؟منم اینجوری ام 

اره دقیقا فحش میدم 

خوندم ماجرای زندگیتو ، واقعا سخته‌‌‌‌....اولین توصیه ام بهت اینه : از روی ناچاری توی رابطه ای نمون که خوشحالت نمیکنه ، نامزد ، شوهر یا هر کسی اصلا اجازه سرکوفت زدن رو نداره حتی اگه خانواده ات جنایتکار باشن.

مسائل مالی رو نمیدونم چطور تونستن سرت کلاه بگذارن و ارثتو بالا بکشن ، اما کاریه که شده و فعلا فقط باید سعی کنی ذهنتو پاکسازی کنی ، مراقبه انجام بدی و تصویر سازی ذهنی مثبت، تا درهای فراوانی و وفور نعمت به روت باز بشه. حتما در مورد قوانین جذب مطالعه کن 

اره دقیقا فحش میدم  خوندم ماجرای زندگیتو ، واقعا سخته‌‌‌‌....اولین توصیه ام بهت اینه : از روی ...

قضیش مفصله .هر چی پول داشتم هزینه کردم حقمو از خواهرم بگیرم ولی نشد مدارکم ناقص بود الان میتونم از عمم حقمو بگیرم وکیل میگه میشه ولی شکایت پول میخواد که  ندارم

مرسی عزیزم خیلی وقته میخوام کتاب رازو بخونم البته چند بار دست گرفتم ولی رو اونم  نتونستم تمرکز کنم ممنون از همفکری و همدلیت انشالا همیشه همینقدر مثبت و با انرژی باشی 

قضیش مفصله .هر چی پول داشتم هزینه کردم حقمو از خواهرم بگیرم ولی نشد مدارکم ناقص بود الان میتونم از ع ...

من کنارت هستم ، هر سوالی داشتی در زمینه جذب

فایل صوتیشو‌دانلود کن و گوش بده