بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابام میگه زن ملکه ای که مرد مالکشه ،پس وقتی شوهر کردیم ،خودمون نیستیم میشیم خواسته ی شوهر
خب این اشتباهه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
چون قبلا گفته انجام نده ولی وقتی رفتم گفتم میخام مژه بکارم ولی میگه نگفتی ولی خوششم اومد گفت بی اجاز ...
حرکتت خیلی چکشی بوده نباید میکندی
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
خب میدونم اشتباهه ولی خلاف میل شوهر عمل کردن میشه اختلاف بین هردو
هر دو طرف باید برای هم دیگه احترام و ارزش قایل بشن
ببین به کجام رسیده من به شدت رو ظاهر حساسم ولی بریدم
از خواستت کوتاه نیا
خودت چی میشی فوقش ۴ روز غر میزنه