2777
2789
عنوان

حالم بده

85 بازدید | 14 پست

منوشوهرم یکسال شیش ماه عقدیم بعداین همه مدت تازه میخواستیم بریم مشهد ولی شوهرم چون بخاطرخواهرشوهرم ک ی نفراومد دم خونشون نمیدونم سرچی کتکش زد رفت دعواکردحالاب من میگ معلوم نیس بریم مشهدیاروازم شکایت کرده گفتم اخه یعنی چی توچراهمیشه واسع من وقت نداری سرمنک دعوانکردی بعداینهمه مدت ازخیرمشهدبگذرم ی هفته ام هست ک اصلاندیدمت نمیدونم چرابهش برخورد دیگ ج پیام وزنگمونداد

دختربودن قشنگترین غم دنیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره اینجور مواقع پشت شوهرت باشی نه اینکه توام بهش فشار بیاری . دیگه حالا کاری هست که شده ، هرچند ...

بخدامن همش میگم عب نداره درست میشه ایشالارضایت میدن کاربجای باریک نمیکشه ولی اونم اینجوری حالمومیگیره

عزیزم سر شما یا خواهرش چه فرقی میکنه. ناموسش بوده.غیرت داره.الانم حالش خوب نبوده کار درستی نکردی.حتن ...

مگ فقط اینه امروزبهش گفتم بیابریم بیرون گفت باشه من حاضرشدم زنگیدگفت نمیشه بیام بایدبا بابام برم جای کارداره

بخدامن همش میگم عب نداره درست میشه ایشالارضایت میدن کاربجای باریک نمیکشه ولی اونم اینجوری حالمومیگیر ...

باید با عملت حمایتش کنی عزیزم.

حالا مشهدم فرار نمیکنه که ، همونجاس. ان شاله مشکلش حل بشه میرین.

باید با عملت حمایتش کنی عزیزم. حالا مشهدم فرار نمیکنه که ، همونجاس. ان شاله مشکلش حل بشه میری ...

اخه بابام نمیزارع میگ خوب نیس عقدبستگی جای بریدالان ب زور راضی شده

عزیزم سر شما یا خواهرش چه فرقی میکنه. ناموسش بوده.غیرت داره.الانم حالش خوب نبوده کار درستی نکردی.حتن ...

میدونم اونم ناموسش ولی چراقهروناراحتیش مال منه

چون جز شماکسیو نداره که این احساس بدشو بروز بده. جایی حرف بزنه آبروریزیه. سنگ صبورش باش

من امروزک گفت نمیادناراحت شدم ولی ب روش نیاوردم گفتم عب نداره ایشالا ی روزدیگ