2777
2789
عنوان

خسته شدم از زود جوشی همسر

708 بازدید | 24 پست

سلام

دلم بد گرفته،درحد فکر خودکشی،گفتم بیام اینجا شاید باحرفاتون اروم بشم،

همسرم خیلی زود جوشه،خسته شدم دیگه،بخدا تو دوران عقد هزار حرف خانوادش شنیدم به روشم نیوردم،اخرشم باخانوادش بحثش شد وطردش کردن همه چی هم انداختن گردن من وخانوادم درحالیکه حتی ما خبر نداشتیم دعواشون شده،گفتن اونا پرش کردن و...،عروسی که نگرفتن هیچ،کلی بدهی هم گذاشتن پاش،انگار خودش بود ولباساش،از احاره خونه،خرید ماشین،گرفتن عروسی دادن بدهیاش و...خودم گردن گرفتم،یبار به روش نیوردم،

حالا نوبت خودشه،از بعد عروسی سر هرمساله پوچ وکوچیک زندگی تلخ میکنه،زووود جوش میاره،کاه کوه میسازه و...

بخدا دیگه طاقت ندارم،همش باید استرس داشته باشم چیزی به اقا نگن یا کلا اتفاقی نیفته که شر به پا کنه ...اصلا سر مساله هایی دعوا راه میندازه وبددهنی میکنه که بگم شاخ درمیارید...

نمیگم همیشه بده،ولی سرکوچیکترین چیزی همه چیزا وخوشیا زندگیمون تلخ میکنه،فقط تو خونه دنیال ایراد وگاف از منه،حرف دلم زیاده،نمتونم تایپ کنم،ببخشید طولانی شد...

شوهر منم موقع عقد همینطوری بود میدونم چی میکشی

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم چرا توعقد  تصمیم گرفتی با کسی عروسی کنی که حتی با خانواده خودش نمیسازه و از طرفشون طرد شده ؟حالا که گذشته و رفته اما ببین ایشون مشکل اصلیش چیه؟این رفتارا ممکنه از یه عدم تعادل مزاج ساده دلیل داشته باشه تا مشکلات عصبی و روحی 

اول ببین مشکل اصلی از کجاست بعد اگر نیومد پیش روانپزشک خودت برو حالت هاشوتوضیح بده ببین نظر یک متخصص دراین رابطه چیه 

ایشون نیاز به مهارت های کنترل خشم داره و شاید حتی دارو بخواد بالاخره یه مشکلی داره که حتی مادرخودش تحملشو نداره و اون مشکل باید حل بشه 

وازت خواهش میکنم تا رفتار ایشون اصلاح نشده بچه نیار 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

شوهر من یه فرشتس اما زود جوشه کنترل خشم نداره تو ۱۰ دقیقه کن فیکون می کنه اما بعد از ۱ ساعت پشیمون میشه و دلجویی میکنه دیگه عادت کردم به کاراش برام جا افتاده که واقعا قصد آزار نداره دست خودش نیست اون موقع به خوبیاش فکر می کنم کمتر اذیت میشم

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

عزیزم های جوشی رو هیچ وقت نمیشه درست کرد.شایدهمسرت یک خلئئ توی زندگیش هست که انقدرعصبانی هست عزیزم میدونم سخته ها ولی تحمل کن بزاراگه قرار باشه کسی شرمنده باشه اون همسرت باشه بعدشم عزیزم دنیاواقعاواقعاواقعاارزش غصه خوردن نداره چرامیخای اعصاب خودتوخردکنی اگه به حرفم خوب فکر کنی میفهمی دنیاواقعاارزش غصه خوردن نداره .عزیزم همسرت نیازبه توجه بیشتری داره به نظرم ازطرف خانواده کم مهری دیده

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
عزیزدلم چرا توعقد  تصمیم گرفتی با کسی عروسی کنی که حتی با خانواده خودش نمیسازه و از طرفشون طرد ...

ناخواسته باردار شدیم وبچه داریم،سه سال از زندگیم میگذره،

تو دعوا با خانوادش ،خانوادش بی تقصیر نبودن،یک ماه قبل عروسی پیش اومد وتو دوران عقد ابن مدلی نبود،تاالانم طاقت اوردم بخاطر اینه که دوسش دارم وبچمم دوس دارم،ادم بدی نیس ولی رو اعصاب خودش کنترل نداره،وگرنه جونش برلی زن وبچش درمیاد