2777
2789
عنوان

کمک...

152 بازدید | 14 پست

من دو تا خواستگار دارم یکیشون نه تا بچن خوش سر و زبونن اجتماعین اما شغلش پشتیبانی دستگاه پوز و وضعیت مالی خیلی خوبی نداره اون یکی پلیس سی سالشه به شدت خجالتی و اجتماعی نیست اما کار و درامدش خوبه استخاره گرفتم برای اولی بد اومده ولی برای دومی خوب به نظرتون چکارکنم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست به نظر من به استخاره اکتفا نکن و ببین روحیاتت با اخلاق کدوم یکی سازگارتره و اگرم خیلی مردد هستی به یه مشاور ازدواج مراجعه کن

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

دقت کنی خودتم ذوقت رو دومیه...به اجتماعش چیکار داری

مهم تو و زندگیته

ببین معیارت رو چیاست

البته پلیس باشه اجتماعی هس اما کم

بخاطر کارش...تو ببین با کدوم راحتی.

کدوم مرد ایده ال

ولی تابلویه دومی دلت برده..

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
وقتی استخاره میگیری دیگه برخلافش عمل نکن این عقیده منه!

نمیدونم واقعا موندم از بعضی رفتار ای اون دومی خوشم نیومد به شدت استرس داشت دستاش میلرزید اصلا اروم نبود یه حرکاتیای میکردکه دوست نداشتم

دقت کنی خودتم ذوقت رو دومیه...به اجتماعش چیکار داری مهم تو و زندگیته ببین معیارت رو چیاست ...

نه عزیزم برعکس اما چون جواب استخارم بد اومده و کارش رو دوست ندارم دودلم

نه عزیزم برعکس اما چون جواب استخارم بد اومده و کارش رو دوست ندارم دودلم

برای کار هیر استخاره نمیگیرن...

استخاره ینی طلب خیر کردن و راه خل اخره

خخودت ببین با درامد کم تو‌زندگی شاد میشی

ببین جنم داره بعدا رشد مالی کنه

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
برای کار هیر استخاره نمیگیرن... استخاره ینی طلب خیر کردن و راه خل اخره خخودت ببین با د ...

من خودم کارمندم و درامدم خدارو شکر خوبه فقط چون استخارش بد اومده میترسم

من خودم کارمندم و درامدم خدارو شکر خوبه فقط چون استخارش بد اومده میترسم

نتلس نتلس.....من باب استخاره تحقیق کنننننن

منم اخرین عروس ی خانواده شلوغم

نامزدم بشدت اجتماعی و خوش سر زبونه

بحد عالی خوبن...

البته من کلا ادم خاکی ام خخخخ

با همه راه میام.

نتلس نتلس.....من باب استخاره تحقیق کنننننن منم اخرین عروس ی خانواده شلوغم نامزدم بشدت اجت ...

منم به راحتی با ادما کنار میام اما نمیدونم چرا اینقدر نگران و دو دلم

منم به راحتی با ادما کنار میام اما نمیدونم چرا اینقدر نگران و دو دلم

خخخخخخ

از خودت بپرس...

نگرانی نداره

جای من بودی چ نیکردی